Premiéra Deadpool & Wolverine: Reynolds sdělil jméno dítěte, Avril Lavigne ukázala nový účes

V americkém divadle Davida H. Kocha se v pondělí uskutečnila slavnostní premiéra dlouho očekávaného snímku Deadpool & Wolverine. Na červeném koberci kromě hlavních hvězd Hugh Jackmana (55) a Ryana Reynoldse (47) zazářila také Blake Lively (36), Gigi Hadid (29) či zpěvačka Avril Lavigne (39), která předvedla nový účes.

Během premiéry Marvelovky Deadpool & Wolverine v New Yorku se toho stihlo odehrát opravdu hodně. Představitel Deadpola Ryan Reynolds vyvedl na červený koberec svou manželku a herečku Blake Lively.

Čtěte také: Zatím největší odhalení z Deadpoola 3 bylo inspirováno Spider-Manem

Dvojice společně přivedla na svět čtyři potomky. Jména dcer James, Inez a Betty jsou světu dobře známá. Jak se však jmenuje nejnovější přírůstek do rodiny, který přišel na svět v únoru minulého roku, až dosud nikdo netušil. Jméno čtvrtého dítěte Reynolds prozradil během slavnostní premiéry. Čtvrtý potomek dostal od rodičů jméno Olin, pohlaví dítěte ovšem stále zůstává tajemstvím, napsal magazín People.

Blake Lively do divadla Davida H. Kocha vyrazila v outfitu laděném do červené barvy, čímž připomínala postavu Deadpoola, kterou ztvárňuje její manžel. Před fotografy pak hvězda seriálu Super drbna pózovala po boku modelky Gigi Hadid, která naopak sladila outfit do žluté barvy a doplnila tak svoji přítelkyni, když ve svém outfitu připomínala Wolverina.

Představitel Wolverina Hugh Jackman se pak na platformě Instagram pochlubil, že se na premiéře setkal s přezdívanou královnou popu Madonnou.

Premiéru si nenechala ujít řada dalších známých tváří. Nechyběl samozřejmě režisér snímku Shawn Levy či další hvězdy filmu jako například Emma Corrin, Morena Baccarin nebo Leslie Uggams.

V pondělí také zcela ohromila zpěvačka Avril Lavigne, která předvedla nový účes. Své dlouhé blond kadeře obohatila o růžovou barvu a podařilo se jí tak na sebe strhnout velkou pozornost.

Zájmu fotografů neunikly ani další celebrity, které na premiéru zavítaly, třeba herečky Dafne Keen, Brianna Hildebrand a herec Aaron Stanford.

Zápisník alkoholičky se stal kinohitem. Tvůrci spouštějí dobročinnou aukci:

Sdílejte článek
Štítky film premiéra Gigi Hadid filmy Deadpool Wolverine Hugh Jackman Blake Lively Gigi Hadidová Emma Corrin Ryan Reynolds Avril Lavigne Molly Sims Shawn Levy Deadpool & Wolverine Aaron Stanford

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.