Celebrity

23. února 2024 13:50

Kisa Císařová

Vzpomínka architektky na smrt v pořadu o bydlení: Krásnou kuchyň si Lucka užívala jen rok

30+ Otázek Kamila Douděrová

Nejen výsledky její práce si účastníci pořadu Jak se staví sen oblíbili, ale i samotná Kamila Douděrová často zůstala v jejich srdcích. A platí to i naopak. Příběhy těch, kterým architektka svými nápady a proměnami domovů změnila život, Kamilu leckdy hluboce zasáhly. O to více jí otřásl případ jedné účastnice, který měl bohužel ten nejhorší možný konec.

Kamila Douděrová se objevila v historicky prvním dílu pořadu Jak se staví sen. „Pamatuji si to velmi dobře. Myslela jsem si tehdy, že to bude první a poslední díl,“ svěřila se v pořadu 30+ Otázek s překvapivou informací Kamila Douděrová, která v první epizodě seriálu o proměnách a přestavbách domů i bytů navrhovala novou podobu pergoly. „Nevyšlo to podle návrhu, ale ten, kdo za tím průšvihem stál, byl za kamerou. Já byla před kamerou a musela jsem na sebe vztáhnout veškeré problémy. Těžce jsem nesla křivdu, že nemůžu před národem říct, jak to doopravdy bylo,“ odhalila Kamila, co se před lety při natáčení odehrálo.

Bolestná vzpomínka

Dnes už legendární pořad Jak se staví sen ale architektku nakonec tak chytil za srdce, že se v něm rozhodla pokračovat a jeho součástí se stala na mnoho sezon. A pomohla změnit život řadě lidí, kteří by si jinak proměnu svého bydlení nemohli dovolit. „Vzpomínám na Lucku, které jsme udělali krásnou kuchyň, a to do mé oblíbené tyrkysové. Bohužel si ji ale užívala jenom rok, protože podlehla zákeřné nemoci. To ve mně zanechalo hlubokou vzpomínku,“ prozradila viditelně pohnutá sympatická blondýnka.

Přečtěte si také: Jak se staví sen splnil poslední přání. Jaromír se ale už vysněného domova nedožil

Účinkování v pořadu Jak se staví sen vděčí Kamila Douděrová za mnohé a je si toho dobře vědoma. „Studovala jsem sociální stavby, bezbariérovost a do interiéru bych se dost možná nikdy ani nedostala – nebýt příležitosti před kamerou v pořadu Jak se staví sen,“ přiznala Kamila Douděrová.

Češi a design

Štáb pořadu 30+ Otázek v čele s moderátorkou Kisou Císařovou si architektka pozvala do vlastního domova. Díky tomu se tak diváci internetového pořadu mohli dozvědět, jak si Kamila zařídila vlastní domov. Na první pohled bylo jasné, že designérka miluje kontrasty starého s leskem moderního a nového. Co mají ze zkušenosti Kamily Douděrové Češi v interiéru nejraději? Co by doporučila těm, kdo se snaží vylepšit si místo, v němž žijí? Na kterou část svého interiéru je nejpyšnější? A jsme podle ní my Češi národem kutilů? Vše se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.