Seriály a filmy

29. března 2022 05:50

red

Šok! Robert Urban pozve v ZOO na skleničku Evu Burešovou

ZOO (16): Pozvání na skleničku

K tomu, co diváci lačně očekávají, se konečně schyluje. Soudce Kříž v podání Roberta Urbana konečně pozve Evu Burešovou na skleničku. Sledujte to v exkluzivní ukázce z úterní epizody seriálu ZOO!

Petr je stále trochu naštvaný na Markétu, zejména když se mu donese, že je to pravděpodobně ona, kdo stojí za předčasným ukončením rodinného výletu na chatu. Vyústí to v konfrontaci s Markétou. Petr začíná zvažovat, zda je opravdu Markéta ženou, s níž chce strávit zbytek života.

Na pomoc s řešením dilematu Petrovi samozřejmě přispěchá jeho věrný kamarád Břéťa. Podle něj by si měl Petr vyzkoušet, jaký vztah k Markétě skutečně má. A jak na to nejlépe přijít? Ideálně v porovnání s další ženou. Perfektním objektem k tomu bude tajemná Lady X, která Petrovi nedává spát.

Tady je již tedy na sympatie „zaděláno“. Svůj názor na soudce ale pomalu, leč jistě mění i Viky. Té se Petr, když už za sebou konečně neustále nemá Markétu, ukáže v naprosto jiném světle. Jakém?

Sledujte to ve videu z dalšího dílu ZOO:

Helenka je nadšená ze svého profesůrka. Toho jí v podstatě dohodili kamarádi ze zoo, když se milé kolegyni snažili připravit překvapení k narozeninám. Jaké ale bude překvapení pro Stáňu, když jí Helenčin milovaný profesor vyjeví skutečnou pravdu a pozve ji na rande. Stáňa ­ho samozřejmě odkáže do patřičných míst, tím ale celou situaci zhorší. Když pak Heleně řekne, co se stalo, Helena se na svoji kamarádku naštve a přeruší s ní veškeré styky. Stáňa začíná působit jako vyvrhel a zoufalka.

Hádka mezi Helenou a Stáňou ale nebude to jediné, čím zoologická zahrada žije. Všichni jsou napjatí, jak vyústí střet mezi Albertem a Adamem. Albert požaduje Adamův vyhazov ze zoo, a na pomoc si dokonce vezme i svého otce, věhlasného právníka. Jakkoliv se ředitelce Roklové Adama coby zkušeného chovatele hadů vyhazovat nechce, důkazy hovoří jasně, respektive nehovoří. Albertovi se podařilo přemluvit všechny novináře, kteří incident natočili, aby záznamy zničili. Tohle pro Haďáka nevypadá dobře. Možná se ale blýská na lepší časy.

Sledujte ukázku z další epizody ZOO:

Stane se i další nečekaná událost. Lubor Brázda se v podstatě spolčí s ředitelkou Roklovou. Lubor totiž načape starostu v zoo s neznámým mužem, kterého prezentuje jako nového ředitele zoo. Tohle Lubor nedopustí, aby starostovi „odstranil“ Roklovou, ale tím přišel o místo…

Další epizodu seriálu ZOO sledujte v úterý ve 20:15 na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.