Prostřeno! plné překvapení. Soutěžící odhalí šílené bydlení i sexuální fantazie

Prostřeno! XXVII (61) - upoutávka

Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Tentokrát se u stolu, v kuchyních i při zábavě o vítězné vavříny utkají tři ženy a dva muži. V Královéhradeckém kraji se dohromady dala další parta odvážných, kteří se rozhodli, že světu předvedou, jak to zvládají v kuchyni.

Bojovat budou nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je vložení pokrmu na špejli do menu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? To vám napoví již pondělí.

Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 nebo po odvysílání na prima+ a dozvíte se více. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Momentálně nezaměstnaná Drahoslava (42) se na svůj den těší

Drahoslavě všichni říkají Darča a pozve je do neuklizeného bytu, který soutěžící budou hodně řešit. Stejně tak hostitelčin rodinný život, o němž se ale s ostatními nebude chtít moc bavit. Darča sází na domácí kuchyni, na papíře menu vypadá lákavě, ovšem ne všechno se hostitelce povede. Jako předkrm slibuje pomazánku z uzeného lososa s opečeným toustem, losos však nebude uzený. Polévka bude hovězí s domácími nudlemi, jako hlavní chod připraví kachnu na pomerančích a medu s chlupatými knedlíky a na konec domácí tiramisu. Na úkol týdne hostitelce čas nezbyde vůbec a úplně ho zazdí. Bude doufat, že tím, že je první, jí to projde. Do pořadu se přihlásila sama, a kdyby vyhrála, investovala by do vybavení bytu. Sledujte už v pondělí, kolík jí ostatní dají bodů.

Úterý: Maminka na rodičovské dovolené Helena (37) pracovala jako pečovatelka

Byla vdaná a rozvedla se – žili odděleně tři roky a nyní jsou zase spolu. Mají tři děti – syn 11 let, dcera 13 let a nejmladší dcera 1,5 roku. Do pořadu Helenu přihlásila její neteř, protože podle ní dobře vaří. Helena je opak Darči – žije v hezkém a útulném prostředí a nemá problém mluvit o soukromí. Helena sází na svoje originální recepty, když připraví salátek s kozím sýrem, pečenou švestkou a datlí ve slanině, krémovou česnečku, masové kostky na podzimní zelenině, brambory s česnekem a parmazánem a jablečný koláč. Menu zní lákavě už na papíře a stejně bude vypadat i na talíři. Budou hosté umět ocenit její vaření, nebo se budou řešit taktiky?

Středa: Řidič Petr (60) se považuje za veselou povahu

Bude tomu tak i v jeho soutěžní den? Je dvakrát rozvedený – z prvního manželství má dvě děti a z druhého jedno. Nyní žije sám a nemá partnerku. Do pořadu Petra přihlásil jeho kamarád, a pokud by vyhrál, polovinu peněz by dal právě jemu, zbytek by použil na dům a věnoval dětem. Petr v menu slibuje bramborové placky se sýrem a žloutkem, hovězí polévku s domácími nudlemi, hovězí roštěnou s rýží a nepečený dort. Má v plánu se blýsknout českou kuchyní, jenomže se mu nebude dařit – na hlavní chod se bude dlouho čekat a Petr ho ještě k tomu připálí a omáčka bude mít hořký ocásek, což se samozřejmě bude řešit u stolu. Zábavu udělá překvapivě holčičí.

Čtvrtek: Popelář Jonathan (23) se v životě zatím hledá, je bezdětný a nezadaný

Sám o sobě tvrdí, že je výbušné povahy, ale jen pokud ho někdo vytočí nebo urazí. Myslí si o sobě také, že je sympatický a společenský. Svérázný popelář provokuje celý týden a je nejvýraznější postavou v královéhradecké partičce. Pro ostřejší slovo nejde daleko a ostatní dráždí svým okázalým životním stylem a peprným slovníkem. V ložnici soutěžící objeví sbírku hanbatých figurek. Poloviční Ital Jonathan pochopitelně sází na italskou kuchyni a pro své hosty připraví krevetu obalovanou v cuketě, rajčatovou polévku, těstoviny se smetanou a krevetami a panna cottu. Očekávání budou mít hosté všelijaká, Jonathan je ale příjemně překvapí ve všech směrech. Hned na úvod se večer trochu zkomplikuje, protože Markéta se někde zatoulá a nedorazí včas.

Pátek: Podnikatelka Markéta (58) miluje jídlo, do pořadu ji přihlásil její manžel

Jejich život se točí kolem jídla, o němž se i hodně baví. Pokud by vyhrála, peníze by si užila. Jako zábavu si připravila pro své hosty řasokoule. Menu sestavila z jídel, která se hodí k podzimu a zahřejí. Markéta hosty přivítá v nádherném domě a bude zvědavá na jejich reakce. Markéta se rozhodne všechno vsadit na jednu kartu, a to na kachnu. Jako předkrm připraví kachní prsa se salátem a pošírovanou hrušku, jako polévka bude kachní kaldoun, potom pečená kachna s bramborovým knedlíkem a zelím a nakonec hruškový koláč. Pochutnají si hosté na kachních hodech, nebo jí budou mít brzy dost? Při posledním večeru už jsou všichni pěkně uvolnění a nebudou si brát servítky.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.