Celebrity

10. července 2024 14:52

Josef Šťastna

Hložek o svádění fanynek: Holky si hlídaly, s kým jdu na hotel. Já šel většinou s Petrem

Stanislav Hložek o ženách

Zpěvák Stanislav Hložek (69) si ve dvojici s Petrem Kotvaldem (65) podmanil předrevoluční popovou scénu, což s sebou neslo také mimořádný zájem fanynek. Hložek v rozhovoru pro Prima Ženy prozradil, že holky nikdy balit nemusel, že k nohám mu padaly samy.

Stanislave, potkali jsme se na soustředění finalistů Muže roku. K charismatickým chlapům by měla patřit pohledná žena. Co musí mít žena, abyste se za ní na ulici vy otočil?

Musí být samozřejmě hezká, musí mít nějaký šmrnc, musí mít charisma a musí být zajímavá, ať plusově nebo minusově. Některé ženy jsou třeba silnější, ale také mají své kouzlo. Ale otočím se i za hubenou, to se otočím, jestli ještě drží pohromadě (Hložek se začne usmívat, pozn. red.)

Přiznejte se, kam směřuje váš první pohled, když potkáte zajímavou ženu? Podíváte se na prsa? Na nohy?

Ten úplně první pohled? Upoutá mě celková vizáž. Když jdu k ní blíž, tak mě zajímají oči. Když má žena krásné oči, tak je to prostě nádhera.

Vy jste spolu s Petrem Kotvaldem patřili k největším idolům v Československu. Snad každá náctiletá slečna měla váš plakát v pokojíčku. Jak jste to měl s fanynkami? Pouště jste si je třeba po koncertu k tělu?

Já děkuju všem holkám, které měly náš plakát nebo můj plakát v pokojíčku. Je to krásný a je to hezké i po letech, když třeba přijdou ještě dnes a řeknou, že si mě chtěly vzít, to potěší každého chlapa. Ale je to složitější, kdo tu největší slávu nezažil, tak neví, jak to bylo složité, ono se to špatně vysvětluje, protože ty holky si nás hlídaly a třeba nás sledovaly na hotel a hlídaly, s kým půjdu na pokoj. No a já většinou šel s Petrem (začne se výrazně smát, pozn. red.). Dokud se nezabouchly dveře, tak nás hlídaly. Hodně chlapů nám pak říkalo, že jsme museli mít plno žen...

ČTĚTE TAKÉ: Holky z naší školky vydělaly Vágnerovi na barák, popsal Hložek. Z knihy neviděl ani korunu

Realita je snad jiná?

Jasně, mohli jsme mít, ale bylo to prostě složité. Ještě bych taky chtěl říct, že je to stejné jako dnes. Některé holky byly strašně moc hodné a milé, ale jiné byly vysloveně zlé. Třeba jsme letěli do Ruska a nebylo spojení. A některé holky tady rozhlásily, že to letadlo s námi spadlo. Tohle bylo prostě šílené.

Když jste jako hvězdy československého popu vyrazily na koncerty, tak vás hlídal nějaký papaláš na hotelu? Komunistická strana chtěl mít přehled, co se po koncertu děje?

Já se přiznám, že toto jsem neregistroval. Já si žil svůj život a neměl čas zkoumat, zda nás někdo hlídá.

Prozradíte, jaký trik jste měl, když jste chtěl oslovit neznámou ženu? Co byla ta úplně první věta, co jste řekl?

Já nikdy nebyl v té pozici, že bych ty holky musel honit. Když ale vidím, že je to sympatická holka a sluší jí to, tak to řeknu. Prostě jí řeknu, že je milá, že jí to sluší... Ale jak se to dělá dnes, to nevím, já už za holkami dnes neběhám.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.