Vánoce

17. prosince 2023 11:32

Komerční sdělení

Šťastné a vymlsané s ořechovými krémy BIG BOY! Dárky na poslední chvíli, kterým nikdo neodolá

Hledáte dárek, který potěší a neodolá mu žádný milovník sladkého? Oříškové krémy od BIG BOY vás zachrání a doporučujeme přiobjednat nějaký i pro vás, protože vánoční limitky zkrátka budete chtít ochutnat.

Limitované chuťovky BIG BOY

Oříškové krémy s příchutí vaječňáku nebo vanilkových rohlíčků zaútočí na vaše chuťové pohárky. V BIG BOY se inspirovali nejoblíbenějšími chutěmi, které dělají Vánoce Vánocemi. Tak který vyberete?

  • BIG BOY Medovník – oříškový krém z arašídů, vlašských a lískových ořechů s příchutí legendárního medovníku. Odteď si jeho božsky jemnou medovou chuť můžete užít i ve snídaňové kaši nebo jen tak na lžičce, kdykoli vás přepadne mlsná.
  • BIG BOY Vaječňák – je jemný kešu krém s bílou čokoládou s vanilkou a vaječnorumovou příchutí. Po otevření víčka ucítíte vůni vanilky a příjemnou nasládlou chuť rumového aroma, v puse se rozpustí bílá čokoláda s kešu oříšky.
  • BIG BOY Vanilkový rohlíček – je oříškový krém s příchutí vanilkového rohlíčku, který vás naladí na skutečnou vánoční nostalgii a sváteční náladu. Letošní vánoční novinka voní a chutná jako to nejlepší cukroví.
  • BIG BOY BIG Bueno ­– je jemný sladký lískooříškový krém se senzační chutí piemontských lískových oříšků doplněný třtinovým cukrem a mlékem. Nic víc, nic míň. Sladký lískooříškový sen, ze kterého se nebudete chtít probudit.

Dárkové krabičky s explozí chutí

Nevíte, co vybrat? Vyřešte to dárkovými krabičkami. V jedné sadě najdete to nejlepší, co BIG BOY nabízí. Lahodné oříškové krémy můžete využít i jako originální ingredienci do vánočního pečení. V sekci Recepty pro vás BIG BOY připravil originální tipy, třeba na včelí úly s náplní z BIG Bueno.

Mlsání bez výčitek

Základem BIG BOY výrobků jsou pouze kvalitní ořechy, arašídová a ořechová másla, poctivá čokoláda a mrazem sušené ovoce. V jejich dobrotách nikdy nenajdete palmový tuk, ztužovadla ani levné náhražky. Jen kvalitní suroviny přirozeně nabité bílkovinami, vlákninou, vitaminy a minerály.

Alex Koníček, CEO firmy BIG BOY, vysvětluje, proč jsou jejich produkty tak oblíbené:

Denně nám projdou rukama dvě tuny nejlepších ořechů z celého světa. Kvalita a čerstvost jsou naším dobrým zvykem a pevně si za nimi stojíme. Tak pevně, že každou surovinu pečlivě kontrolujeme, ochutnáváme a co se nám nezdá, do výroby zkrátka nepustíme.

Sdílejte článek
Štítky ořechy dárky ořechové máslo tipy redakce BIG BOY ořechový krém

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.