Stav herce Jiřího Krampola je kritický. Leží na ARO, jeho nejbližší popsali detaily

Stav oblíbeného herce Jiřího Krampola (85) je velmi vážný. Poté, co podepsal v nemocnici reverz, aby se po čtrnáctidenní hospitalizaci mohl znovu vrátit domů, se jeho stav zhoršil a musel být znovu hospitalizován. Blízcí přátelé Jiřího Krampola pro redakci CNN Prima News poskytli smutné detaily o jeho současném stavu.

Již začátkem února redakce webu Prima Ženy informovala o tom, že oblíbený herec Jiří Krampol ve svém bytě upadl a ošklivě si narazil kostrč. V obrovských bolestech byl převezen do nemocnice, z nejhoršího se ale nakonec dostal a zdálo se, že se bude moci vrátit do veřejného života. Bohužel nyní je na tom znovu špatně.

Čtěte také: Detaily Krampolova kolapsu: V bytě ho našla milenka. Leží na ARO, jeho stav je kritický

V bytě ho našla přítelkyně, leží na ARO

Poté, co herec ve středu podepsal v Nemocnici Na Františku reverz, aby se po podezření na zápal plic, kvůli kterému byl hospitalizován, mohl znovu vrátit domů do svého bytu, v něm dva dny poté zkolaboval. Podle informací webu Blesk.cz herce našla u něj doma jeho blízká kamarádka a zavolala pomoc.

„Našla ho tam bezvládně ležet. Omdlel a nejevil známky života. Nyní leží na ARO. Je při vědomí, komunikuje, ale dost špatně. Jeho stav je velmi vážný. Udělal chybu, že svůj návrat z nemocnice uspěchal. Všichni mu držíme palce a myslíme na něj. Máme o něj velký strach,“ sdělil redakci CNN Prima NEWS Krampolův blízký přítel, který nechtěl být v článku jmenován.

Zdravotní komplikace herce trápí již delší dobu

Herec už v minulosti telefon zvedal sporadicky. V posledním rozhovoru, když ještě měl sílu komunikovat, tvrdil, že se mu daří dobře. „Cítím se daleko lépe, pomohlo to. Do LDN, jak někde psali, se rozhodně nechystám,“ řekl pro CNN Prima NEWS v únoru.

Přečtěte si: Jiří Krampol se zamiloval do výrazně mladší ženy. Zničí ho, děsí se blízcí

„Tam mě nedostanou. Dokud to půjde, budu si život užívat. Jasně, mám svůj věk, ale zdravotně na tom nejsem ještě nejhůře. Zaplaťpánbůh za to, jak to je. Mnoho lidí je na tom daleko hůř než já,“ dodal odhodlaně. Bohužel zdraví ho opět zradilo.

Jiří Krampol začátkem roku promluvil o svém zdravotním stavu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.