Celebrity

6. března 2024 08:30

David Laštovka

Jiří Krampol se zamiloval do výrazně mladší ženy. Zničí ho, děsí se blízcí

Jiří Krampol se zamiloval do mladé ženy, která je o dvě generace mladší, a navíc ještě zadaná. Zatímco herec září štěstím, jeho přátelé bijí na poplach. Tvrdí, že ho jen zneužívá a zahrává si s jeho city. Jaká je pravda?

Už více než rok má herec Jiří Krampol, který letos v červenci oslaví 86. narozeniny, nový vztah. Zatímco on za ním vidí čistou lásku a všechno je pro něj zalité sluncem, jeho přátelé míní, že šlápl vedle. Jeho milá je totiž zadaná a podle nich ho jen využívá. „Jirka je po jejím boku nesmírně šťastný. Její společnost mu dělá neskutečně dobře, září vedle ní jako sluníčko, ale bohužel všechno to vidí růžovými brýlemi. On pořád doufá, že se k němu nastěhuje a bude s ním, ona je ale už několik měsíců ve Švýcarsku se svým přítelem, který je pokerový hráč, do Česka jezdí jen na otočku,“ prozradil redakci webu Prima Ženy hercův blízký přítel, který si přeje zůstat v anonymitě.

Přečtěte si také: Jiří Krampol vyvrátil lži o tom, že už se nebude hýbat: Do sedmdesáti jsem neznal doktora

Dárky za 1500 eur

Krampol je podle něj tak zaláskovaný, že by jí snesl modré z nebe a utratil za ni klidně svoje poslední peníze. „Pozval ji na dovolenou do zahraničí, ale ona mu to zrušila dva dny před odletem. Tak jí tam Jirka nakoupil dárky za 1500 eur. Pokud to takhle půjde dál, nebude mít jednou ani na nějaké zařízení, kde by se o něj někdo postaral. Všichni o něj máme strach, zkoušeli jsme si s ním o tom promluvit, ale je to marné, nedá si říct. Je prostě zamilovaný, nevidí, neslyší,“ dodal ještě náš zdroj.

Mohlo vám uniknout: V pondělí jdu na zákrok, v úterý ti volám, sdělil Laufer příteli. Z narkózy se už neprobral

Žádná zlatokopka to není, dušuje se Krampol

Jiří Krampol novou známost potvrdil, že by z něj ale měla tahat peníze, striktně odmítl. „Mám ji moc rád, no a co? Je to báječná holka a je mi s ní moc dobře. Zlatokopka to fakt není. Nic ode mě nepotřebuje, je naprosto soběstačná. Navíc po mediálním zájmu absolutně netouží, což je mi také sympatické,“ uvedl herec, který si po nešťastném pádu ve svém bytě narazil kostrč a skončil v nemocnici. Jak redakce webu Prima Ženy zjistila, jeho láska mu slibovala, že ho tam přijede v pondělí navštívit. Jiří se na ni velmi těšil, ale ona nedorazila.

Jeho milostný život by vydal na román

Během života se stačil oženit čtyřikrát. Jeho první ženou byla televizní hlasatelka Jana Fořtová, s níž má syna Tomáše. Po rozvodu v roce 1989 se exmanželka i s jejich potomkem odstěhovala do Austrálie, kde se znovu vdala a herec tak s Tomášem ztratil osobní kontakt.

S druhou manželkou, právničkou, zplodil syna Jiřího. Ten sice žije v Čechách, ale ani s ním se herec příliš často nevídá. Potomek dokonce přijal příjmení po své matce.

S třetí manželkou, bývalou manekýnou Martou, měl syna Jana, který však zemřel v pouhých sedmi měsících. Krampol ale přijal za vlastního jejího syna Martina z prvního manželství, a dokonce mu dal i své příjmení.

Jeho dosud poslední ženou byla o třiadvacet let mladší Hana, původní profesí učitelka v mateřské škole, s kterou se seznámil v době, kdy pracovala jako uvaděčka a prodavačka vstupenek v divadle Semafor, kde Jiří účinkoval. Ta měla z předchozího manželství syna Petra, kterého rovněž přijal za svého. Hana před čtyřmi lety ve věku 59 let zemřela.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.