Celebrity

10. ledna 2024 08:30

Eliška Reiglová

Jiří Krampol vyvrátil lži o tom, že už se nebude hýbat: Do sedmdesáti jsem neznal doktora

Krampol promluvil o svém zdravotním stavu

Co se zdravotních neduhů týká, užil si Jiří Krampol v posledních měsících až až. Posledních pár týdnů tráví v nemocnici, proto se ohledně jeho stavu vyrojilo velké množství nejrůznějších spekulací. Když ho redaktorka pořadu Showtime navštívila u lůžka, rozhodl se vše uvést na pravou míru a dát najevo, jak moc ho některé zprávy, které si o sobě přečetl, znepokojily.

Už je tomu několik let, co Jiří Krampol utrpěl úraz kolene. Kdo si něčím podobným prošel, ví, že není posléze příliš těžké si koleno znovu nějakým způsobem zranit. Je třeba velké opatrnosti. Herec, který minulý rok v létě oslavil 85. narozeniny, zkrátka jen neměl šťastnou nohu při chůzi, což ho dostalo na nemocniční lůžko.

„Jak jsem šel, tak jsem šlápnul, koleno se zpříčilo. Naštěstí umím padat, takže se mi nic nestalo. Ale pan profesor Špaček říkal, že by bylo dobré si dát rehabilitaci,“ prozradil pro Showtime oblíbený herec a bavič. Ač dobře naladěný, musel přiznat, že spekulace ohledně jeho zdravotního stavu se ho dotýkají a nad některými mu zůstává rozum stát.

Čtěte také: Milena Dvorská se stala matkou během studií. Dcera ji nenáviděla. Krampol po ní toužil

„Ale hlavně, jak píšou ty kraviny, že jsem odsouzen k tomu, že se nebudu pohybovat… co je na tom divného, že v pětaosmdesáti má někdo problém s kolenem? Já jsem do sedmdesáti let nevěděl, co je to doktor,“ rozzlobil se herec a dodal, že problémy s průduškami a kolenem nejsou ničím, nad čím by bylo třeba se pozastavovat.

Lázně? Ani náhodou

Momentálně mu chůze nedělá problém, ale na doporučení lékařů bude ještě podstupovat rehabilitace. Hned poté by rád zamířil někam za odpočinkem, ovšem do lázní to rozhodně nebude. „Já jsem typ, který by v lázních vydržel tak dva dny a pak jel na psychiatrii, protože to nesnáším, potřebuji nějakou činnost,“ zasmál se v rozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku. Herec v něm mimo jiné prozradí, v jaké nové roli ho uvidíme.

Ač byl pro Jiřího Krampola přechod do roku 2024 kvůli zdravotním potížím, hospitalizaci a všelijakým spekulacím trochu obtížný, vstoupil do něj s optimismem a elánem do nových projektů. A s čím ještě? „S tím, že se nebudu rozčilovat hlavně,“ dodal.

Uršula Kluková a Jiří Krampol se domluvili, že se spolu vyspí. Nakonec na to nedošlo:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.