Jiří Krampol bojuje o život. Našli ho ležet v bytě

Krampol promluvil o svém zdravotním stavu

Těžko zdravotní komplikace herce Jiřího Krampola (85) se bohužel znovu vrátily. Podle informací webu Blesk.cz našli herce ležet u něj v bytě v centru Prahy. Herec na tom není dobře.

Jak redakce webu Prima Ženy informovala nedávno, Jiří Krampol ve svém bytě na začátku února upadl a ošklivě si narazil kostrč. V obrovských bolestech byl převezen do nemocnice. Z nejhoršího se herec ale dostal a zdálo se, že se bude moci vrátit do veřejného života. Bohužel nyní je vše zase jinak. Jiří Krampol podle Blesku je na tom hodně špatně, našli ho ležet v bytě.

Herec byl kvůli podezření na zápal plic tři týdny v Nemocnici Na Františku. Ve středu se nechal propustit na reverz, když se za herce zaručil syn jeho bývalé manželky. Bohužel v klidu doma dlouho nepobyl. V pátek k němu domů znovu museli jet lékaři. Krampola našla jeho kamarádka ležet v bytě. Herec byl v ohrožení života, kamarádka mu alespoň zavolala záchranku, uvedl web Blesk.cz.

„Mohu potvrdit, že jsme zasahovali v ulici Žatecká. U muže ve věku okolo 80 let jsme zajistili vitální funkce a transportovali ho do nemocnice,“ uvedl tiskový mluvčí pražské záchranky Karel Kirs pro web idnes.cz.

„Jirka byl z nemocnice Na Františku propuštěn 20. března, tedy ve středu. K jeho současnému zdravotnímu stavu mohu pouze sdělit, že byl převezen v pátek večer do Všeobecné nemocnice na Karlově náměstí, kde je v současné době na oddělení intenzivní péče,“ řekl Blesku hercův manažer a kamarád Miloš Schmiedberger.

Krampol na tom není dobře už delší dobu

Herec už v minulosti telefon zvedal sporadicky. Nyní není možné se s ním spojit. V posledním rozhovoru tvrdil, že se mu daří dobře.

„Cítím se daleko lépe, pomohlo to. Do LDN, jak někde psali, se rozhodně nechystám. Tam mě nedostanou. Dokud to půjde, budu si život užívat. Jasně, mám svůj věk, ale zdravotně na tom nejsem ještě nejhůře. Zaplaťpánbůh za to, jak to je. Mnoho lidí je na tom daleko hůř než já,“ uvedl pro CNN Prima NEWS v únoru.

Těšil se na wellness se Slováčkem

V hlavě měl Krampol na tento rok spoustu pracovních i soukromých plánů. Těšil se, jak v dubnu vyrazí s Felixem Slováčkem, jeho ženou Dagmar Patrasovou a dalšími přáteli na wellness pobyt do Františkových Lázní. „Jezdíme tam pravidelně. Vždycky jsme tam hrávali i tenis, který teď budu muset asi oželet, protože se ještě musím šetřit, ale i tak si to tam určitě moc hezky užijeme. Určitě to bude fajn,“ těšil se Krampol.

Jiří Krampol loni v červenci oslavil 85. narozeniny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.