Celebrity

11. července 2023 12:40

David Laštovka

Jiří Krampol přišel o dvě děti. Nevlastnímu synovi věnoval své příjmení

Krampol řešil problémy s ledvinami

Herecká legenda Jiří Krampol slaví 85. narozeniny. Zatímco kolem sebe celý život rozdává radost a smích, v soukromí si prošel velmi bolestným obdobím. Za velmi tragických okolností totiž přišel o dva potomky.

Jiří Krampol se ženil celkem čtyřikrát. První ženou byla televizní hlasatelka Jana Fořtová, s níž má syna Tomáše. Po rozvodu v roce 1989 se exmanželka i s jejich potomkem odstěhovala do Austrálie, kde se znovu vdala, herec tak s Tomášem ztratil osobní kontakt. „Pracuje tam jako tenisový trenér, bohužel se ale skoro nevídáme. Občas pošle fotky, někdy si zavoláme,“ prozradil herec redakci webu Prima Ženy.

Bývalá žena Jana mu nedávno nabídla, aby v Austrálii udělal sérii vystoupení pro české a slovenské krajany. Na tak dlouhý let si už ale Krampol netroufá. „Co já se nalétal za teplem. Byly doby, kdy jsem byl u moře každý měsíc. Teď už bych se té cesty bál,“ uvedl herec. S druhou manželkou – právničkou – má syna Jiřího. Ten sice žije v Česku, ani s ním se ale herec příliš často nevídá.

S manželkou Hankou čekali holčičku

Se třetí manželkou, bývalou manekýnou Martou, měl syna Jana, který však zemřel v pouhých sedmi měsících. Herec poté přijal za vlastního jejího syna Martina z prvního manželství, a dokonce mu dal i své příjmení.

Se čtvrtou ženou Hankou, učitelkou v mateřské škole, která byla o 23 let mladší, čekali miminko. Měla to být holčička. V sedmém měsíci těhotenství chtěli lékaři z plodové vody zjistit, zda bude dítě zdravé. Po zákroku Hanku poslali domů, kde ovšem o několik hodin později zkolabovala. Vyvolali jí porod, na svět už ale bohužel přišla mrtvá holčička. O to víc se upnuli na syna Petra, kterého měla Hana z prvního manželství. I toho Jiří přijal za svého. Zatímco s vlastními potomky nemá zrovna nejvřelejší vztahy, s dětmi, které vyženil, je stále v blízkém kontaktu.

Čtěte také: Pánská jízda Jiřího Krampola a Felixe Slováčka. Lázeňští šviháci řádili jako zamlada

Jiří Krampol na začátku prázdnin kvůli nemocným průduškám, se kterými se léčí už od dětství, skončil v nemocnici. Nyní už je doma a těší se na další pracovní aktivity. Největší radost mu dělá práce a společnost lidí. Bez toho si svůj život nedokáže představit. Ke svým půlkulatinám si přeje jediné: pevné zdraví. „Já si furt myslím, že jsem mladý, ale není to pravda. Věk nezastavíte. Zase si ale říkám, že je to ještě dobré. Jsou lidé, kteří jsou na tom po zdravotní stránce daleko hůř než já,“ uvedl herec.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.