Celebrity

2. října 2024 13:35

Michaela Vlčková

Štěpánka Fingerhutová se zasnoubila s mužem ze seznamky. Bylo to romantické, popsala

Štěpánka Fingerhutová (28), která si mimo jiné zahrála v seriálu Modrý kód, se bude vdávat. Pochlubila se, že se s partnerem Matějem o víkendu zasnoubili. „Bylo to romantické,“ nechala se slyšet půvabná herečka.

Herečku Štěpánku Fingerhutovou v neděli požádal o ruku její dlouholetý partner Matěj. S kardiochirurgem, se kterým se poznala díky seznamovací aplikaci, tvoří Štěpánka pár už pět let.

„Je to ultračerstvé a bylo to romantické,“ prozradila kráska v rozhovoru pro web Super.cz. „Rodina a kamarádi už to vědí,“ svěřila se herečka, která zazářila v seriálech Modrý kód či Eliška a Damián.

Čtěte také: Seriál Eliška a Damián: Smetana sama sebe nehraje, Urban trochu ano

Zda přijme příjmení manžela, zatím neví. Novinářům se ale pochlubila krásným zásnubním prstenem.

Fingerhutová mimo to také informovala, že dala výpověď z angažmá v Divadle v Dlouhé. Nechce se totiž stresovat kvůli času na natáčení. „Od příštího roku už budu jenom hostovat. Myslím, že je ideální věk na to, zkusit být na volné noze, což jsem od školy nebyla,“ nastínila herečka, která se bude příští rok vdávat.

Roman Skamene žije ve vylepšené chalupě. Dílna je jeho svatyně, má v ní i televizi:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 10. 2024

Přemýšleli jste o stěhování? Možná jste si dokonce koupili nový domov. Ať už je vaše situace jakákoli, možná dnes vyřizujete nějaké papíry, možná smlouvu s realitní kanceláří nebo dodavatelem, možná dokumenty o úschově. To může být frustrující, protože znění dokumentů se může zdát nejasné. Vyřiďte si je. Nebudete toho litovat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.