Celebrity

13. listopadu 2023 11:27

Josef Šťastna

Strach o mladou milenku Karla Schwarzenberga: Po jeho úmrtí si odpojila telefon

Zemřel bývalý ministr zahraničních věcí Karel Schwarzenberg

Odchod Karla Schwarzenberga zasáhl nejen jeho rodinu, ale temné dny prožívá také Jana Vopěnková (33), která se roky považovala ze jeho spřízněnou duši. Přátelé mají o Janu velký strach, protože si odpojila telefon.

Jana Vopěnková na sebe nejvíce upozornila v roce 2013, kdy se objevila po boku Karla Schwarzenberga na předávání cen Český slavík. Tehdy to byl pro veřejnost velký šok, protože řada lidí nemohla pochopit, proč kníže a vážený politik tráví čas s dívkou pochybné pověsti.

Faktem ale je, že mezi Schwarzenbergem a mladičkou dívkou bylo silné pouto. Jana říká, že roky byla jeho milenkou a že ji milovaný Karel finančně podporoval. „Chodila jsem se za něj modlit do kostela každý den, posílala jsem mu fotky do nemocnice, udělala jsem mu tím velkou radost,“ uvedla divoká dívka pro web Super.cz v srpnu, když se Schwarzenbergův zdravotní stav začínal zhoršovat.

„Vídáni spolu nejsme, ale pořád jsme v kontaktu. Karel mě podporuje vždy, když si řeknu,“ sdělila redaktorovi webu Prima Ženy s tím, že nevidí nic špatného na tom, že jí kníže posílá peníze, když cítí finanční nouzi.

Mohlo by vás zajímat: Řeknu vám, jak umí z Karla tahat peníze, chlubí se Vopěnková

Dívka, která ráda žije pražským nočním životem je podle přátel otřesená z toho, že její přítel a mecenáš odešel. Redakce Prima Ženy se ji pokusila několikrát kontaktovat, ale telefonní číslo se hlásí jako neexistující. Není divu, že přátelé mají strach, co s Janou nyní je...

Sdílejte článek
Štítky milenka smrt úmrtí Karel Schwarzenberg kníže Jana Vopěnková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.