Ďábelská lest na personál v pořadu Superšéf. Netuší, že už se natáčí naostro!
Jak se během natáčení pořadu Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět podařilo utajit nezaměnitelného Zdeňka Pohlreicha před hospodskými i veřejností a jak je možné, že si personál navštívených podniků "nevšimne" kamer? Tady je odpověď režiséra i samotného Zdeňka Pohlreicha:
Očekávaný pořad Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět uvidíte v premiéře už v pátek 7. února ve 20.15 na Primě.
Úkolem Superšéfa Zdeňka Pohlreicha a jeho týmu bude, postarat se během pouhých 24 hodin o restauraci od kuchyně až po redesign interiéru a pomoci majitelům vyvést podnik doslova z pekla!
Určité kouzlo celému formátu dává i menší lest. V podniku totiž na začátku nikdo netuší, že už to, co umí, předvádějí světu naostro a že i jídla, která připravují pro hosty stejně jako každý den, vaří už k první ochutnávce samotného Zdeňka Pohlreicha. Ten v pořadu Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět uskutečňuje první návštěvy v dokonalém převleku!
Kameramani na place nikomu na začátku nevadí, protože si všichni první den mylně myslí, že se zatím natáčí jen castingové video.
Poslechněte si Zdeňka Pohleirecha i režiséra Pavla Noska, jak se drží Superšéf v utajení:
Pusťte si také upoutávku na premiérový díl pořadu Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět a těšte se na pátek.