Celebrity

24. dubna 2024 10:30

Komerční sdělení

Svátek lásky oslaví kapela O5 a Radeček stylově. Pro fanoušky chystá koncert s filharmoniky

Po úspěšném valentýnském turné s filharmoniky v roce 2023, kdy kapela O5 a Radeček vyprodávala sály po celé republice, se muzikanti z jesenických hor vrací s podobným programem. Na co se můžete těšit?

Tentokrát půjde o jeden jedinečný koncert v překrásné Smetanově síni pražského Obecního domu. Koncert se uskuteční 16. února 2025 a lístky jsou již nyní k mání v síti TicketLive.

Kluci z O5 a Radeček odehrají koncert plný hitů ve smyčcových aranžích, a to pod skleněnou klenbou historického sálu, který dodá celému večeru noblesu a nezapomenutelnou atmosféru. Galavečeru se zúčastní i řada hostů, kapela je bude průběžně odtajňovat.

„Moc se na to všechno těšíme. Jde vlastně o návrat k našim kořenům, jako děti jsme se totiž seznámili v komorním orchestru a kytarista Radek Sekyra dodnes působí coby dirigent orchestru,“ prozradil zpěvák Tomáš Polák.

Fanoušci O5 a Radeček se zároveň mohou těšit na novou desku, která by měla vyjít letos na konci září!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.