Celebrity

22. prosince 2023 16:20

Karolína Oehmová

Vánoce Libora Boučka ovlivní zdravotní stav manželky. Možná už budou čtyři

Libor Bouček prozradil novinky v jeho pořadech

Vánoční svátky budou pro Libora Boučka plné očekávání. Jeho manželka Gabriela totiž čeká miminko, a tak malý Albert už možná brzy přivítá sourozence. Moderátor také prozradil, na co se diváci mohou těšit v příštím roce v jeho zábavných pořadech.

Libore, natáčíme silvestrovský díl, jak ty budeš slavit? Bude vás o jednoho víc?
To samozřejmě nikdo neví. Myslím, že to není otázka na mě. Jak budu trávit Silvestra, rozhodne zdravotní stav mojí ženy.

Takže to bude překvapení a možná i dáreček pod stromeček?
To právě nikdo neví. Může to přijít kdykoliv.

Na co se můžeme těšit v příštím roce ve tvých pořadech?
Myslím, že je až zázračné, že se vůbec můžu těšit na ty pořady. Jsme šťastní, že snad pojedeme dál i v roce 2024, a vzhledem k tomu, jakou radost to dělá divákům, bych žádnou razantní změnu nechystal. Máme rádi Česko a Inkognito jede kontinuálně dál a myslím, že mám v zásobě jeden trumf, co se týká nové panelistky, která je úžasná, tak doufám, že to dopadne. Pořad Máme rádi Česko bude plný hvězd. Také tam mám jednu věc, která doufám, že se podaří. Protože příští rok hostíme mistrovství světa v hokeji, jeden díl se bude věnovat speciálně tomuto sportu.

Co bys popřál divákům do nového roku?
Divákům bych popřál, aby v jakýchkoliv úvahách vítězil jejich rozum, který přichází většinou po zamyšlení. Ať mají štěstí, jsou zdraví a neztrácí nadhled.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.