Syn nejbohatšího Inda měl předsvatební párty. Dorazil Zuckerberg, Rihanna i Ivanka Trump

V indickém městě Džámnagar se posledních několik dní konají bujaré oslavy. Na předsvatební veselku miliardáře Ananty Ambaniho (28) a jeho snoubenky Radhiky Merchantové dorazila řada slavných osobností, jako například Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trumpová nebo třeba zpěvačka Rihanna.

Syn nejbohatšího Inda Mukeshe Ambaniho (66) uspořádal velkolepou předsvatební párty, na kterou se sjelo 1200 hostů z celého světa. Podle webu India Today se má samotná svatba konat až v červenci letošního roku, ale oslavy se rozhodli snoubenci Anant Ambani a Radhika Merchant uspořádat už nyní.

Mohlo by vás zajímat: Nový žebříček nejbohatších žen světa: Jak ke svému jmění přišly a čemu se věnují?

Obrovskou oslavu lásky, která trvala tři dny, si nenechala ujít řada prominentních osobností ze všech koutů světa. Dorazili politici, podnikatelé, hollywoodské i bollywoodské hvězdy.

Předsvatební oslavy vyšly na několik miliard korun

Dvojice se zřejmě řídila heslem, že na lásce se šetřit nemá. Snoubenci za opulentní oslavy utratili v přepočtu přes 2,8 miliardy korun. Na akci se objevila také dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanka. Krásná blondýnka dorazila v doprovodu svého manžela Jareda Kushnera a dcery Arabelly (12). Dalším významným hostem byl bezpochyby zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg se svou chotí Priscillou Chanovou či miliardář Bill Gates. Třešničkou na dortu bylo vystoupení zpěvačky Rihanny.

Čtěte také: Alena Šeredová prozradila detaily o svatbě s miliardářem

Není to poprvé, co si tato rodina dopřála soukromé vystoupení takto velkolepé hvězdy. V roce 2018 vystoupila zpěvačka Beyoncé na předsvatebním večírku dcery Mukeshe Ambaniho, jak uvádí BBC. Tehdy dorazila například Hillary Clinton či John Kerry. Šestašedesátiletý Ind je 10. nejbohatší muž na světě a jeho jmění je podle časopisu Forbes odhadované na 115 bilionů dolarů.

A kdo patří mezi nejbohatší Čechy?

Sdílejte článek
Štítky Indie Rihanna Mark Zuckerberg nejbohatší celebrity svatba Ivanka Trump Anant Ambani Radhika Merchant

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.