Celebrity

15. června 2023 09:00

Eliška Reiglová

Šlechtická svatba v Česku. Oženil se synovec Karla Schwarzenberga a ukázal krásné snímky

Synovec Karla Schwarzenberga Ferdinand Schwarzenberg se oženil. Během civilního obřadu si vzal krásnou Marii Friling a na sociálních sítích se pochlubil snímky z nejšťastnějšího dne jeho života. Novomanželům to bok po boku slušelo.

Ferdinand Schwarzenberg, který pracuje pro společnost Porsche, se rozhodl k velkému kroku. Po loňských zásnubách s Marií Friling se nyní na sociálních sítích pochlubil tím, že je z něj už ženatý muž. Svatbu dokázal celý měsíc tajit, oženil se už 13. května.

„Civilní svatba s láskou mého života,“ napsal synovec Karla Schwarzenberga ke třem snímkům, z nichž štěstí přímo vyzařuje. Gratulace od jeho sledujících se začaly jen hrnout. Stejně jako ženich i jeho nevěsta má modrou krev –⁠ je dcerou baronky Johanny Mayr von Melnhof.

Sdílejte článek
Štítky svatba Karel Schwarzenberg Ferdinand Vilém Eusebius ze Schwarzenbergu Ferdinand Schwarzenberg

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.