Celebrity

31. ledna 2024 05:30

David Laštovka

Tajemství Víta Starého z Mandrage. Zpěvák, který bojoval s drogovou závislostí, má dceru

Zpěvák zaniklé skupiny Mandrage Vít Starý si své soukromí vždycky pečlivě střežil. Když už médiím poskytl rozhovor, odpovídal výhradně jen na otázky týkající se jeho profese. Redakce webu Prima Ženy nyní zjistila, že se mu podařilo utajit dokonce i to, že v dobách, kdy byl na vrcholu slávy, se mu narodila dcera.

Vít Starý doplatil na svůj neřízený způsob života. Měl cukrovku, kterou neléčil a následně propadl drogám. Výsledkem byl rozpad kapely Mandrage. Zpěvák se poté stáhl do ústraní a absolvoval léčení, které ho mělo zbavit závislosti.

Přečtěte si také: Vít Starý z Mandrage si po léčbě našel práci a novou lásku. Staví kapelu, říká kamarád

Jak redakce webu Prima ženy zjistila, v dobách své největší slávy se mu narodila dcera. „Má krásnou a šikovnou holku. Je jí devět let, krásně tancuje. S maminkou se ale rozešel,“ prozradil nám Víťův kamarád, který si přál zůstat v anonymitě. Vít Starý se prý o dceru hezky stará a pravidelně se s ní vídá. „Bere si ji na víkendy. Má z ní radost,“ dodal náš zdroj.

Vztah s finalistkou České Miss se mu rozpadl

Vít Starý v minulosti randil s finalistkou České Miss Andreou Stieblingovou. Zpočátku jim to klapalo, tvořili krásný pár, jenže pak to mezi nimi začalo skřípat a rozešli se. Od té doby se ve společnosti s žádnou ženou neobjevil.

Frontman rozpadlé skupiny Mandrage, který v lednu oslavil 35. narozeniny, má za sebou turbulentní životní období. Bojoval s drogovou závislostí a skončil v léčebně. Podle našich informací se svých démonů zbavil a nyní žije v ústraní spořádaným životem. Pracuje v divadle, kde dělá technika a má novou známost. „Má hezkou, fajnovou holku. Klape jim to, Víťa vypadá spokojeně,“ uvedl ještě náš zdroj. Dodnes se ale podle něj potýká s následky cukrovky, jejíž léčbu dlouho zanedbával.

Skupina Chinaski si také prošla svými problémy. Jakým otcem je její frontman Michal Malátný?

Sdílejte článek
Štítky drogy láska rodina hudba cukrovka vztah dcera zpěvák děti Mandrage drogová závislost TV Prima Vít Starý

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.