Celebrity

23. ledna 2024 06:00

David Laštovka

Vít Starý z Mandrage si po léčbě našel práci a novou lásku. Staví kapelu, říká kamarád

TOP STAR 16.2.2016 - Mandrage rozhovor

Zpěvák skupiny Mandrage Vít Starý, který slaví 35. narozeniny, má za sebou velmi bouřlivé životní období. Na vrcholu slávy propadl drogám, skončil v léčebně a prožil drsný pád až na pomyslné dno. Redakce webu Prima Ženy zjišťovala, jak se mu momentálně daří.

Podle blízkých členů skupiny Mandrage doplatil Vít Starý na svůj neřízený bohémský způsob života. Měl cukrovku, kterou neléčil, a následně propadl drogám. Výsledkem byl rozpad kapely. Zpěvák se poté stáhl do ústraní a absolvoval léčení, které ho mělo zbavit závislosti. V médiích se následně začaly objevovat zprávy o tom, že kvůli zanedbané léčbě cukrovky mu museli lékaři amputovat nohu.

Do hospody přestal chodit

Vít Starý žádosti o rozhovory sice odmítá, ale webu Prima Ženy se podařilo kontaktovat jednoho z jeho kamarádů, který nám prozradil, jak na tom momentálně je. „Víťa se dal s pomocí rodiny dohromady. Především díky své mamce, která za ním vždycky stála. Je v pohodě, pracuje v divadle, kde dělá takového kulisáka, prostě všechno, co je zrovna potřeba. Skládá písničky, staví novou kapelu a maluje. Má fajnovou holku, spokojený vztah. Do hospody už skoro vůbec nechodí,“ popsal Víťův kamarád, který si přál zůstat v anonymitě.

Peníze rozpůjčoval rádoby kamarádům

Jisté zdravotní problémy však u zpěváka přetrvávají. „O tu nohu, jak se psalo, nepřišel, ale musí se strašně moc hlídat. Držet životosprávu. S tou jeho cukrovkou to není žádná sranda. On ji dlouho neléčil, kašlal na to a ničil se. Měl hodně divoký období. Že kapela Mandrage kvůli jeho problémům vydržela tak dlouho, je v podstatě zázrak. Konec se čekal daleko dřív. Poslední roky v kapele nebyly vůbec hezký. Bylo tam toho ale víc. Víťovi se třeba nelíbilo směřování kapely, některé písničky, co napsal Pepa Bolan, mu byly proti srsti,“ uvedl náš zdroj. Na kapelu Mandrage v plné síle můžete zavzpomínat v úvodním videu z roku 2016.

Ve své nejslavnější době prý Starý spoustu peněz prohýřil.  „Když byl na výsluní, tak se kolem něj motaly pofidérní existence. Rádoby kamarádi si od něj půjčovali peníze, které mu už nikdy nevrátili. Jakmile se pak dostal do sra*ek on, vykašlali se na něj,“ uzavřel zdroj webu Prima Ženy.

Kapela Mandrage si v roce 2019 zahrála po klubech, kde začínala:

Sdílejte článek
Štítky peníze drogy nemoc láska rodina matka cukrovka vztah kariéra hudební skupina zpěvák Mandrage Vít Starý

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.