Losos a zase losos. V Teď vaří šéf!
Dnes v 18.00 na Primě udělí Zdeněk Pohlreich další lekci všem milovníkům dobrého jídla. Tentokrát bude upravovat lososa. Naučí nás například sashimi, ovšem v novém stylu. Další recept bude na lososa s estragonovou omáčkou, pak rybku šoupne do listového těsta a bude servírovat se špenátem.
Celkem se opět můžete těšit na šestici lahůdek.
Lososové hody ozdobí také losos grilovaný s italskou čočkou,nebo pošírovaný s citronovou majonézou. A co gravlax, už jste ochutnali takto upraveného lososa?
Vše o pořadu Teď vaří šéf! Najdete na TADY
Galerie fotek z pátého dílu Teď vaří šéf! vás namlsá.
K připravě pokrmů z lososa jsou čerstvé bylinky základem.
A co grilovaný s italskou čočkou? Už jste ochutnali?
Zapékaný losos s estragonovou omáčkou.
Losos se špenátem pečený v listovém těstě.
Tagliatelle s brokolicí a lososem.
Sashimi v novém stylu. Losos na tenké plátky, s čerstvou řeřichou a s japonskou omáčkou.
Pošírovaný losos s citronovou majonézou.
Na finální úpravě pokrmu také záleží.
Zdeněk a veselá bylinka.
Se Zdeňkem Pohlreichem se nejen dobře najíte, ale i zasmějete. Jeho smích je nakažlivý. Otestujte se níže.
(schneidy)