Vařte jako šéf v úterý a budete mít špičkové menu
Další menu Zdeňka Pohlreicha na celý den příjemně zasytí, uspokojí při tom všechny chutě a jeho přípravu zvládne doma každý. Vyzkoušejte vařit jako on a uvidíte.
V dalším premiérovém „light“ dílu se těšte na rajčatový drink s bazalkou na pořádné probuzení. Následovat budou lehká pečená rajčata s parmazánem a kaviárem z lilku či pošírovaná ryba s koriandrem. Pak se praktický šéfkuchař pustí do přípravy kuřete, pečeného v solné krustě. O této osvědčené metodě, při níž se v mase zachová veškerá šťáva jste už určitě slyšeli. Podobný recept můžete vyzkoušet hned podle návodu TADY
Ani ve třetím dílu Teď vaří šéf! V nebude chybět něco sladkého. Tentokrát to budou pečené blumy s balzsamikem.
Premiérový 3. díl Teď vaří šéf! sledujte opět v úterý na Primě ve 21.30 na Primě!
Všechny VIDEOrecepty z pořadu najdete na PrimaPLAY TADY
Další lehké menu je tady.
Rajčatový drink s bazalkou.
Pečená rajčata s parmezánem a kaviárem z lilku.
Pošírovaná ryba s koriandrem.
Kuře pečené v solné krustě.
Pečené blumy s balsamicem.
Premiérové díly Teď vaří šéf! sledujte v úterý ve 21:30 na Primě.
Špičkové menu!
Tématem nových dílů oblíbené kuchařské show je odlehčená kuchyně, zdravé stravování a výživové aspekty jídla (více například na téma tuky a zdravá strava najdete ZDE).
"Nevím, zda zdravá strava je ten správný pojem. Myslím si, že když budeme automaticky kupovat kvalitní suroviny a budeme s nimi dobře zacházet, tak to musí být zdravý. I když úplně nezdravá jídla neexistují, nezdravé suroviny taky ne. Existuje jen jejich nezdravé množství,” uvedl k premiérové V. řadě Zdeněk Pohlreich.
Solná krusta je ideální volbou i při pečení jehněte. Vyzkoušejte podle šéfa tento recept. Takto pekl jehněčí kýtu s mátovou omáčkou:
Co více oblíbený šéfkuchař o novince prozrazuje, to si poslechněte na našem VIDEU z ranče: