Zima v kuchyni v novém čísle Ano, šéfe! Právě na stáncích
Druhé číslo čtvrtletníku, který přináší ty nejlepší recepty z pořadů Zdeňka Pohlreicha, je právě v prodeji. Šéf v něm představí své zahřívací menu a štědrovečerní tabuli. Ukáže, co a jak připravit na večírek, a samozřejmě navštíví podniky, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe!
Na chladné dny doporučí Zdeněk Pohlreich poctivou francouzskou cibulačku, paštiku, královskou husu, čokoládové suflé nebo pečený čaj a prozradí, co dalšího nesmí chybět v jeho zahřívacím menu. V časopise najdete i recepty na tradiční štědrovečerní večeři – rybí polévku, bramborový salát a smaženého kapra – i tipy na sladké tečky, které nesmí na konci slavnostní tabule chybět.
A s blížícím se příchodem nového roku nezapomínáme ani na večírky. Kromě těch nejlepších pomazánek zkuste tentokrát třeba domácí sushi, sýrové plněné tyčinky, kanapky nebo slané pralinky podle šéfova návodu.
Po stopách toho nej z pořadu Ano,šéfe!
V sekci „Kde se dobře najíte?“ se šéf vydal zkontrolovat hospůdku U Štěpána, která dříve prošla pořadem Ano, šéfe! Na pastvinách kolem restaurace si tenkrát chovali majitelé vlastní skot a šéf prohlásil, že jde o nejlepší hospodu, ve které se štábem byli. Vaří pořád stejně dobře? A co říkal šéf na kontrolní návštěvě vršovické veganské restaurace Plevel?
To se dozvíte v novém zimním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! Koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. Navíc v časopise opět najdete QR kódy, které vás po nahrání do vašeho chytrého telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.