Životní styl

1. července 2024 10:00

Komerční sdělení

Přeprava dětí i nákupů bez zpocených zad a namožených nohou: Pomůže elektrokolo s motorem Bosch

Vyšlápnout si nějaký ten kopeček či zdolat delší trasu, když člověk veze jen sám sebe, není žádný velký problém. Nicméně vyzvednout cestou z práce na kole dítě ze školky, společně pak zajet na nákup a celý ten cirkus dopravit bezpečně domů, to už je pořádný výkon. Ovšem nemusí být, když máte pomocníka, jakého jsme dostaly možnost vyzkoušet my v redakci Prima Ženy.

Rodinné elektrokolo Riese & Müller Packster 70 Touring svým vzhledem jednoznačně zaujme, o tom není pochyb. Velký přepravní box je něco, co na kolech nejsme úplně zvyklí vídat a také je jistě tím, na čem člověku spočine zrak jako první. Tím druhým je pak vkusná červenočerná barevná kombinace a spousta funkčních detailů. Když se cyklista pustí do zkoumání, zjistí, že elektrokolo disponuje Bosch systémem se Smartphone Hubem, tedy dobíjecím držákem pro chytrý telefon, který se tak nikdy nevybije. K dispozici je také baterie Bosch PowerTube 625 Wh a jedenáctistupňová přehazovačka Shimano Deore XT Shadow+. V neposlední řadě je jezdci ku pomoci motor Bosch Cargo Line Cruise (Gen4). To vše celou jízdu neskutečně usnadňuje.

🤔 Potřebujete přepravit děti nebo rodinný nákup? Vyzkoušeli jsme za vás elektrokolo s motor Bosch-ebike. 🥳 Koukněte se na video, kde se dozvíte více vychytávek nebo mrkněte na 👉 https://www.bosch-ebike.com/cz/

Posted by Prima ŽENY on Thursday, June 27, 2024

Recenze redaktorky webu Prima Ženy

Když jsem dostala příležitost rodinné elektrokolo otestovat, zajímalo mě nejvíc, jaké možnosti přináší přepravní box o rozměrech 70 x 60 cm. Co se materiálu týče, box je z 100% recyklovatelného EPP, má celkem ohromující nosnost 65 kilogramů a objem 240 litrů. Rám boxu navíc chrání proti bočnímu nárazu, což je skvělá zpráva pro ty, kteří mají v plánu převážet v něm dítě či děti, jako jsem měla já. V rámci bezpečnosti jsem velmi ocenila, že polstrovaná dvousedačka je vybavena pětibodovými bezpečnostními pásy. Jízdu v boxu pak mému tříletému synovi zpříjemnila skutečnost, že box má možnost připnutí střechy, a to včetně sluneční clony.

To by tedy bylo pro dítě. A čím elektrokolo zpříjemnilo jízdu mamince? Rozhodně výškově nastavitelnou sedlovkou a sloupkem řízení. Výškově nastavitelné je i sedlo. Během několika málo okamžiků si ho tak může přizpůsobit své výšce jakýkoli jezdec. S kolem tudíž může jezdit nejen máma, ale i táta. Přihrádku na drobnosti pak jistě ocení každý. Protože byť si to často ani neuvědomujeme, člověk má neustále při sobě řadu věcí, které zkrátka potřebuje během jízdy někam dát.

Dvouramenný stojan usnadní každé sesedání z kola, i vyhupnutí do sedla. Elektrokolo Riese & Müller Packster 70 Touring je poměrně velké, pročež může v někom vzbuzovat obavy, že jízda na něm bude složitá. Box nad předním kolem pak je sice prostorný a pro převážené dítě bezpečný, někomu ale může vadit, že přes něj nevidí na kolo a hůř se mu bude odhadovat, kdy a jak moc může zatočit. Přesně to jsem si říkala i já. Z vlastní zkušenosti nicméně můžu zhodnotit, že prvotní rozpaky a obavy se velmi rychle rozptýlily. Díky zvolitelné přípomoci motoru se s kolem jede velmi dobře, a i zatáčení člověk za řídítky dostane poměrně rychle do paže. Léto se blíží. Rodinným výletům vstříc!

Rodinné elektrokolo najdete na cargobikedaddy.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.