Celebrity

26. dubna 2024 12:12

Tomáš Durčák

Zpěvák Krucipüsku se po bouračce ozval z nemocnice. Poděkoval doktorům, že přežil

Členům metalové kapely Krucipüsk i jejich dlouholetým fanouškům v půlce dubna pořádně zatrnulo. Frontman a celoživotní milovník silných strojů, Tomáš Hajíček, měl na motorce vážnou nehodu. Do nemocnice, kde ihned podstoupil operaci, jej musel transportovat vrtulník. Nyní už je Hajíček z nejhoršího venku, a tak se z nemocnice poslal první vzkaz.

I když už je mimo přímé ohrožení života, zůstává Tomáš Hajíček stále na anesteziologickém a resuscitačním oddělení pražské Ústřední vojenské nemocnice, kde si ještě nepochybně chvíli pobude. Svou zdravici veřejnosti začal frontman Krucipüsk samozřejmě poděkováním těm, kteří mu zachránili život a díky nimž se snad v blízké budoucnosti opět vrátí na pódia.

„Děkuju vojenské nemocnici Praha, hlavně oddělení ARO. Děkuji ITU A, tedy ICU A, prostě to zkrátím. Vojenská nemocnice Praha ARO ICU A… prostě super. Bylo o mě postaráno jako o nikoho jiného na světě, jsem velice šťasten,“ zamotal se vděčný, ale stále očividně zesláblý Hajíček do názvů a zkratek jednotlivých oddělení.

Vřelý dík poslal i konkrétně svým ošetřujícím lékařům včetně toho, který mu kritickou první pomoc poskytl přímo na místě nehody. „Hlavně děkuji panu doktorovi… sakra co mě to mělo pod tou kudlou,“ hledal nyní Hajíček na videu pro změnu jméno lékaře.„Panu docentovi Vaňkovi a pak také děkuji panu doktorovi Horákovi, již ve výslužbě, za to, že jsem vůbec přežil a že vůbec měli co operovat,“ popsal zpěvák Krucipüsku.

Ten měl podle svých slov zřejmě obrovské štěstí, jelikož se na místě nehody shodou okolností objevil zkušený doktor v důchodu, díky němuž přežil až do převozu do nemocnice. V nejbližších dnech bude zpěvák podle všeho převezen z Prahy do liberecké nemocnice, kde by měla jeho rekonvalescence nadále pokračovat.

Tomáš Hajíček je v současnosti posledním původním členem kapely Krucipüsk, která vznikla v roce 1991 v Liberci. Jeho celoživotní vášeň pro motorky se mu téměř stala osudnou, nicméně fanoušky nyní může těšit, že vážnou nehodu přežil a existuje tak šance, že by jej v budoucnu, až se zcela zotaví, mohli opět potkat na koncertě kapely.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.