Celebrity

22. července 2024 13:51

redakce Prima Ženy

Tomáš Klus učí Čechy anatomii. Snímek z vyšetření hlasivek si lidé pletou s kolonoskopií

Jedna nevinná věta a snímek z vyšetření rozpoutaly na sociálních sítích Tomáše Kluse rodeo. Já a můj důležitý orgán na kontrole, napsal zpěvák a už mu zbývalo jen čekat na reakce fanoušků, které stojí za to.

Nedávno Tomáš Klus (38) poděkoval svým věrným fanouškům a sledujícím videem, kde si mohli užít jeho twerkující pozadí, teď nasdílel fotku, na které je detailní snímek jeho hlasivek z vyšetření. „Jste jeden z mála, co je vůči fanouškům velmi otevřený,“ reagoval jeden ze sledujících. „Začínám se děsit toho, kam s tou intimitou ještě zajdete. Doteď jsem nerozdýchala twerkující bílej zadek...“ napsala fanynka Jana.

Asi vás nepřekvapí, že si někteří na první pohled snímek hlasivek spojili s kolonoskopií, vyšetřením prostaty nebo ženským pohlavním orgánem.

Tomáš Klus tak příspěvkem pobavil, ale také mnohým lidem připomenul, jak důležitá je foniatrie, především pro zpěváky a další profese, které jejich hlas živí. Foniatrie je lékařský obor, který se zabývá vyšetřováním sdělovacích funkcí člověka – tedy lidského hlasu, řeči a sluchu. K diagnóze hlasivek se využívá například videolaryngostroboskopický přístroj, který umožňuje tvorbu obrázků i záznamů hlasivek, které si pacient může po vyšetření odnést domů. Budou mít Klusovi nový obrázek na zdi?

Tomáš Klus nedávno promluvil o vážném kolapsu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.