Celebrity

17. května 2024 17:45

redakce Prima Ženy

Tomáš Klus objevil kouzlo pedikúry. Péčí o nohy ho k narozeninám překvapila žena Tamara

Uvidíte v úterním dílu seriálu ZOO (201)

Michaela Tomešová a Tomáš Klus se sice nenarodili ve stejný den, narozeniny ale oslavili společně, a to na place oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady. Překvapily je nejen dva dorty a kytice, ale zejména hudební vystoupení dětského sboru BoDo z Olomouce. Pro oba však mají speciální narozeninový dárek i jejich partneři.

Jakmile děti přišly na plac, Tomáš Klus s nimi začal zpívat a Míša Tomešová se dojala tak, že jí začaly téct slzy. „Myslela jsem, že to je překvapení pro Tomáše, protože já mám narozeniny dva dny po něm. Ani mě to nenapadlo,“ neskrývala překvapení herečka.

Doma ji navíc čeká tajemná jízda. „Mám ráda narozeniny, překvapení a letos oslavím Kristova léta. Vždy si rezervujeme s manželem den a ten druhý ho překvapí. Nevím, co mě čeká a co Roman vymyslel, ale těším se. Jsem pro každou špatnost,“ usmívá se Tomešová.

Čtěte také: Moje dcera je drbna, směje se Klus. Cesty k moři s dětmi jsou prekérka, řeším to, slíbil

Povedené narozeniny Michaely Tomešové i Tomáše Kluse

Z překvapení měl radost i Tomáš Klus, možná větší než děti, kterým svou přítomností splnil sen. „Měl jsem krásný narozeninový den, který mi připravila moje žena Tamara. Ráno mě odvezla na masáž. Pak jsem šel poprvé v životě na pedikúru, kdy jsem musel překonávat ostych. Od té doby ale, co se pedikérka Hanička dotkla mých nohou a začala dělat ty věci, tak jsem zjistil, že to budu chtít i dál. Potom jsme jeli na výborný oběd. Zajeli jsme ke kamarádce, kde jsme si spolu udělali šperk, vyrobili jsme si prstýnky. Bylo to zajímavý. A potom jsme jeli do sauny, ale když se otevřely dveře, byli tam všichni mí nejlepší přátelé. Myslím mužský kruh, bylo nás tam devět chlapů a bylo to fantastický,“ popisuje Klus, jak strávil svůj narozeninový den.

Přítomnost dětského sboru na natáčení oblíbeného seriálu ZOO, na jehož další díl se diváci mohou opět těšit v úterý večer na Primě, bylo dalším radostným dárkem. „Ráno jsem se probudil, šel sem a tady mi zpíval sbor dětí písničky – bylo to fantastický. Myslím, že děti taky byly rády, že mě vidí. Bylo to hezký, vzájemný a myslím, že by se věci měly právě tak dělat.“ A co Tomáš říká na přibývající věk? „To je mi jedno, nějak to neřeším. Spíš si vždycky říkám, že už jsem dospělý, a pak udělám něco a zjistím, že jsem pořád kluk,“ směje se herec a písničkář.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 6. 2024

Berani, dnešní den je v některých ohledech dnem zúčtování. Pozornost věnovaná detailům je důležitá, ale ujistěte se, že se nestane vaším jediným cílem. Pravděpodobně se objeví situace, v nichž jste analyzovali a zvažovali každý detail, ale nedokázali jste vidět celkový obraz. Dnešní den je skvělý k nápravě takových situací. Postarejte se o vše, co potřebuje širší perspektivu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.