Top 5 ochránců podle horoskopu. Muži ve znamení Raka i Býka se za vás budou bít

Pokud hledáte prince na bílém koni, máme tu pro vás pár tipů. Datum narození totiž u mužů může ovlivňovat i způsob, s jakým se chovají k ženám. Následující pětice znamení zvěrokruhu patří mezi ty největší ochranáře horoskopu.

Existují znamení zvěrokruhu, která mají ochranitelské sklony v krvi. Tito muži své přítelkyně chrání před jakýmkoliv nebezpečím a bránili by je klidně před celým světem. V jejich společnosti si proto budete připadat jako princezna. Kdo patří mezi ty největší ochranáře?

1. Rak

Raci disponují opravdu ochranitelským duchem. Jsou to velice citlivé a hloubavé duše se smyslem pro věrnost. Pro svou přítelkyni budou schopni udělat, co jí na očích uvidí, jelikož jim záleží na jejím pohodlí a štěstí.

Mohlo by vás zajímat: 4 nejpozitivnější znamení zvěrokruhu. Berani a Lvi jsou věční optimisté

2. Býk

Býci ví, co znamená závazek a stabilita. Berou svou roli ochránce velice vážně a vždy touží po tom, aby se jejich partnerka cítila v bezpečí a byly uspokojeny všechny její touhy. Muži narození v tomto znamení chtějí ve vztahu poskytnout bezpečné a pohodové prostředí.

Říjen podle výkladu karet

3. Štír

Muži ve znamení Štíra se umístili na třetím místě. Tohle znamení velmi intenzivně vnímá lásku, a pokud se do vás zamiluje, bude vás horoucně bránit přede vším a přede všemi. Štíři jsou loajální a jakmile se rozhodnou pro závazek v podobě vztahu, plně se mu oddají.

Čtěte také: 7 znamení zvěrokruhu, která mají nejhezčí rysy ve tváři. Krásou vás oslní Lvi i Štíři

4. Lev

Lvi jsou známí svou sebejistotou a nepřekonatelným charismatem. Jsou ale také velmi ochranitelští. To, že mohou bránit svou dívku, berou jako výsadu, na kterou jsou hrdí. Vždy se snaží chránit čest své přítelkyně a podporují ji ve všem, co dělá.

5. Kozoroh

Na pátém místě se umístili muži ve znamení Kozoroha. Ačkoliv se zpočátku mohou zdát poněkud rezervovaní, hluboko v sobě mají ukrytý smysl pro zodpovědnost za ty, které milují. Vždy se starají o to, aby o jejich dívku bylo postaráno v tom nejlepším slova smyslu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.