Seriály a filmy

29. května 2024 10:45

Petra Jaroševská

Trapas vicemiss Čerešňákové s mixérem. Kvůli hummusu se bude červenat až za ušima

Kančí maso - Prostřeno! S29 (78)

Středeční klání amatérských kuchařů pokračuje v profesionální kuchyni. Držitelka titulu Česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková pohostí kolegy z moderátorské branže. Netuší však, že se Aneta bude nad menu ošklíbat. Co se jí nelíbí? A proč mají všichni pocit, že je chce Eva opít?

Speciální souboj o nejlepší menu je právě v polovině. V pondělí uvařil Martin Hájek a od úterý je ve vedení Petr Říbal. Ve středu se o vítězství pokusí Eva Čerešňáková, která nemůže kvůli devítiměsíční dceři vařit u sebe doma. Bude tedy u kamaráda v restauraci. Jak můžete již nyní vidět na prima+, cizí kuchyně plná profesionálního vybavení nebude nic pro ni. Eva je momentálně na mateřské s dcerou Aničkou. Moderuje akce v cizích jazycích, sportuje, čte a ráda píše.

Napsala knihu o své pouti do Santiaga de Compostela. V jejím životě hraje roli víra v Boha. Pro své hosty připraví domácí hummus se zeleninovým crudité, domácí drůbeží vývar s babiččinými nudlemi, trhané kančí maso s batátovým pyré a čokoládový fondán s domácí zmrzlinou a malinami. Jídlo bude Eva párovat s vínem, takže budou hosté vtipkovat, že je chce opít.

Podívejte se na video, ve kterém Eva hostům nalévá přípitek:

Hummus je specialita, o kterou nechce hosty ochudit

Z menu nebude mít radost především Aneta Christovová. Dana Makrlíková si myslí, že to bude nezdravé jídlo. „Jaj, zvěřina, to jediné jsem nikdy nechtěla,“ zoufá si Aneta. Eva dostala čerstvé maso od kamaráda myslivce, ale bude dělat i variantu s hovězím přesně pro tyto případy. Petr si myslí, že by v mase mohl najít broky. Splní se jeho předtucha? Vaření v cizí kuchyni nebude probíhat hladce. Maso na hlavní chod Eva spálí, příprava předkrmu se protáhne. Málem se hummus nepodaří rozmixovat, protože bude něco špatně s mixérem.

Eva bude nešťastná. Má svůj vlastní vychytaný recept a chce předkrmem přímo oslnit. Nejdříve si hostitelka zavolá pomoc a zjistí, že ingredience vytekly někam do přístroje. Náhradní přístroj chvíli také stávkuje, ale nakonec vše dobře dopadne. Chudák Eva bude červená za ušima, jak se stydí. Po příchodu hostů naštěstí všechno proběhne bez větších zádrhelů. Dívejte se ve středu na Prostřeno! a dozvíte se, jak hostitelka zapůsobí.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Sdílejte článek
Štítky moderátoři FTV Prima Prostřeno! speciál Martin Hájek prima+ Eva Čerešňáková Aneta Christovová Petr Říbal Dana Makrlíková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.