Celebrity

19. srpna 2023 13:07

Josef Šťastna

Vašo Patejdl si k manželce přibral mladší ženu, roky udržoval paralelní vztah

Zemřel Vašo Patejdl

Slovenská kapela Elán v sobotu dopoledne oznámila, že po krátké a těžké nemoci zemřel zpěvák, klávesista a textař Vašo Patejdl. Bylo mu 68 let. Muž, který si uměl užívat života plnými doušky, došel ke zklidnění až po boku mladší ženy.

„Vašo, děkujeme Ti za všechno! Odpočívej v pokoji, modlíme se za Tebe a drž nám tam hore miesto,“ vzkázala do nebe kapela Elán. Ze smutné zprávy je v šoku řada fanoušků, Patejdla oplakávají kolegové z branže i politici.

Změnila ho mladší žena

Slovenský hitmaker byl v soukromí citlivým člověkem, který nesnášel konflikty. Radost mu vždy dělala rodina. Dlouho se zdálo, že po boku manželky je spokojený. Jenže v roce 2022 Patejdl slovenským novinářům prozradil, že v jeho životě je všechno jinak, než se na první pohled může zdát.

Veřejnost se dozvěděla o existenci milenky Miluše. Patejdl přiznal, že dlouhé roky žije dva paralelní vztahy. „Život plynul a já najednou začal pociťovat, že se něco musí změnit, tak jsem to udělal,“ promluvil o svých pocitech pro týdeník Sedmička s tím, že už dále nedokázal lhát svému okolí.

K rozhodnutí požádat o rozvod ho dokopalo také to, že s Miluší se staral o malého syna, který dostal jméno Benjamin. S první manželkou vychoval syny Václava a Roberta, s nimiž měl vždy skvělý vztah.

„Pravda je, že jsme náš vztah udržovali déle, navíc jsme měli malého syna. Žil jsem v paralelním vztahu a po nějaké době pochopil, že takhle to dál nejde. Jinak bych se z toho zbláznil,“ popsal novinářům svůj rozervaný vnitřní svět.

V roce 2015 si Miluši vzal za manželku. Svatba se konala překvapivě v Římě. Jak známo, církev fandí monogamii a Patejdlův příběh není pro křesťany vzorovým.

„Vzhledem k tomu, že s Milkou žijeme už delší dobu a všechno nám klape, rozhodli jsme se náš vztah zlegalizovat. Oba jsme pokřtěni, tak jsme se rozhodli, že uděláme církevní sňatek. A když církevní, tak kde jinde než právě ve Vatikánu,“ vysvětlil tehdy deníku Blesk muž, který po sobě zanechal tři syna a velký hudební odkaz.

Sdílejte článek
Štítky nevěra rodina vztah hudební skupina Vašo Patejdl Václav Patejdl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.