Velká věštba na březen pro Panny: Karty slibují domácí štěstí, pohodu i nové výzvy

PANNA: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Panny ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže odhalit zradu? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Císařovny, která je velmi příjemná a slibuje domácí štěstí, pohodu v rodině, lásku, radost i nové výzvy.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují začátek měsíce trochu divočejší, přijdou k vám nové věci, nové informace, možná poznáte i zajímavé lidi, kteří pro vás mohou být do budoucna velmi prospěšní. V práci budete muset něco správně rozklíčovat, něco, co se táhlo delší dobu, ale vy jste to buď nevěděli, nebo přehlíželi. Na vás bude, abyste s tím něco udělali, ale karty ukazují, že na to nebudete sami, budete se mít o koho opřít. Jakmile to vyřešíte, začne se vám dařit.

Karty slibují také velmi pěkný konec měsíce i Velikonoce. Konečně se vám vrátí vaše životní síla.

Rituál pro Panny na březen

Pokud máte podezření, že vás partner nebo někdo ve vašem okolí podvádí, není k vám úplně přímý a jedná za vašimi zády, máte šanci mu to trochu překazit. Posaďte se k meditaci a zapalte si svíčku. Na lístečky napište to, o co se ve vztahu bojíte, například:  "bojím se, že je neupřímný, pořád se hádáme, bojím se, že mě podvádí." Zklidněte svůj dech a každých pět minut spalte jeden lísteček s problémem, který tam je napsaný. Až ucítíte úlevu, ještě chvíli odpočívejte a pak svíčku můžete zhasnout. Rituál způsobí, že pravda vyjde najevo a zneškodní negativní energii ve vztahu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.