Velká věštba na březen pro Panny: Karty slibují domácí štěstí, pohodu i nové výzvy

PANNA: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Panny ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže odhalit zradu? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Císařovny, která je velmi příjemná a slibuje domácí štěstí, pohodu v rodině, lásku, radost i nové výzvy.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují začátek měsíce trochu divočejší, přijdou k vám nové věci, nové informace, možná poznáte i zajímavé lidi, kteří pro vás mohou být do budoucna velmi prospěšní. V práci budete muset něco správně rozklíčovat, něco, co se táhlo delší dobu, ale vy jste to buď nevěděli, nebo přehlíželi. Na vás bude, abyste s tím něco udělali, ale karty ukazují, že na to nebudete sami, budete se mít o koho opřít. Jakmile to vyřešíte, začne se vám dařit.

Karty slibují také velmi pěkný konec měsíce i Velikonoce. Konečně se vám vrátí vaše životní síla.

Rituál pro Panny na březen

Pokud máte podezření, že vás partner nebo někdo ve vašem okolí podvádí, není k vám úplně přímý a jedná za vašimi zády, máte šanci mu to trochu překazit. Posaďte se k meditaci a zapalte si svíčku. Na lístečky napište to, o co se ve vztahu bojíte, například:  "bojím se, že je neupřímný, pořád se hádáme, bojím se, že mě podvádí." Zklidněte svůj dech a každých pět minut spalte jeden lísteček s problémem, který tam je napsaný. Až ucítíte úlevu, ještě chvíli odpočívejte a pak svíčku můžete zhasnout. Rituál způsobí, že pravda vyjde najevo a zneškodní negativní energii ve vztahu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.