Velká věštba na březen pro Váhy: Pusťte se do podnikání, půjde vám od ruky

VÁHY: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Váhy ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže od zlých snů? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází Páže pentaklů, což předpovídá, že se nejspíš budete učit nové věci, ale také k vám přijdou zcela nové nápady.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku příznivý start, věci by vám měly jít dobře od ruky. Hlídejte si, aby se váš partner necítil opomíjen. Vy totiž budete v jednom kole a vaši blízcí by se mohli cítit trochu odstrčeni. Začátkem měsíce budete řešit i nějaké úřední a pracovní věci. Jakmile to skončí, uleví se vám a čeká vás oslava nebo večeře v příjemné společnosti.

Ve druhé dekádě se budete věnovat práci, čeká vás školení a učení se nových věcí. Pokud se chystáte měnit práci, posílejte životopisy a choďte na pohovory, bude vám přáno. Můžete se také pustit do podnikání, protože i v tom byste mohli mít šťastnou ruku.

Koncem měsíce si dávejte pozor na partnerské neshody. Může přijít nějaké nedorozumění, ale naštěstí to bude dočasné a vše se brzy vysvětlí.

Rituál pro Váhy na březen

Pokud vás trápí špatné sny, vyzkoušejte rituál na dobré sny. K tomu budete potřebovat tymián, který lidé nosili, aby je chránil před zkouškami temných sil, dokázal dodávat odvahu a vytrvalost postavit se nepřízni osudu. Jednou z jeho vlastností je také schopnost léčit emocionální traumata a uklidňovat nervovou soustavu. Pomáhá také navodit kvalitní spánek a hezké sny. Abyste se vyspali, stačí přidat špetku tymiánu do posledního jídla, než si lehnete. A větvičku čerstvého tymiánu si můžete dát pod polštář.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.