Velká věštba na březen pro Vodnáře: Měsíc bude ve znamení lásky a cestování

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Vodnáře ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký rituál vás ochrání před zlem? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Dvojka disků, což je karta, která předpovídá, že si budete moci užívat plody své práce, ale také budete mít kolem sebe spoustu lidí, kteří se vám budou snažit radit, jak nakládat s penězi, ale vy si s nimi dokážete poradit. Přichází období, kdy na sebe budete hrdí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že začátkem měsíce budete trochu unavení. Měli byste si hlídat své zdraví, sílu i energii. Řešit budete nějaké úřední záležitosti. Čeká vás také cesta s přáteli, což je dobře, protože načerpáte sílu na druhou dekádu, kdy budete muset dodělávat nějaké resty.

Konec měsíce přeje lásce, cestování, novým příležitostem, všechno nové vás doslova pohltí a budete šťastní.

Rituál pro Vodnáře na březen

Pokud chcete od sebe odehnat zlo, vyzkoušejte rituál speciálně pro vás. Při svitu úplňku zapalte modrou svíčku. Nad ní dělejte pohyby, jako kdybyste něco odháněli, a v myšlenkách si opakujte: "Posílám zlo tam, odkud přišlo. Ať už se ke mně nikdy nevrací." Potom svíčku sfoukněte a ukončete rituál.

Celý výklad si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.