Velká věštba na červen pro Berany: Čeká vás láska i pracovní úspěch

BERAN: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Berany v šestém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká magická rostlina jim pomůže překonat milostné kotrmelce? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází karta Kolo osudu, a vy můžete prožívat nějaké osudové období, řešit nějaké nabídky nebo situace. To, jestli se posunete v životě dál, záleží na tom, zda si budete věřit.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že budete s energií a vervou plnit úkoly a dotahovat do zdárného konce všechno, co je potřeba. Řešit budete i děti a smlouvy, možná někomu dobře poradíte. Jistoty vychází velmi pěkně, budete plánovat něco, co se vám zúročí později.

Druhá dekáda je o posilování vztahů partnerských, mileneckých, ale i pracovních. Budete mít tendenci vycházet vstříc, budete mít pochopení, zvýší se vaše empatie.

Třetí dekáda vychází absolutně nejlépe. Můžete dostat pozvání mezi lidi, kde vám bude dobře. Bude se vám dařit ve vztazích, jde vám láska. Můžete potkat někoho, s kým navážete moc pěkný vztah, který se časem prohloubí. Přichází také zajímavé pracovní nabídky a šance, jak si polepšit.

Magická rostlina pro Berany na červen

Vaší magickou rostlinou pro červen je líska, která pomáhá s citovými problémy a navrací životní rovnováhu po bouřlivých a milostných kotrmelcích. Co ještě byste měli vědět, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.