Astročlánky

23. března 2022 05:39

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Býky: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Býky ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází krásná karta Krále disků. Jako Býci si nemůžete přát nic lepšího, protože vám ukazuje, že byste si měli uchovat své jistoty. Slibuje, že si v dubnu dáte do pořádku vztahy a finanční záležitosti.

Co říkají mariášové karty?

V dubnu vás čekají přátelské vztahy a také záležitosti, které se týkají reorganizace vašeho domova. Možná budete řešit nové rozestavění nábytku nebo budete něco opravovat či kupovat nové věci do domácnosti. Podniknete také kroky s výhledem do budoucna. Možná už začnete s prací na zahrádce.

Tip kartářky na duben: Když budete vytrhávat plevel, můžete při tom myslet na to, že spolu s ním vytrháváte i starosti a trápení. Nezapomeňte však alespoň pár rostlinek plevele nechat. Pampeliška totiž nese štěstí, jetel umí chránit před uhranutím a kopřiva k vám nepustí zlé duchy.

Vaše runa na duben: Dagaz

Runa Dagaz značí proměnu, transformaci. Vše se v životě mění, ale vy byste měli mít na paměti svou šťastnou hvězdu. Protože kdo na ni zapomene, tomu zhasne a vezme naději na štěstí. Jako talisman runa Dagaz pomáhá prosvětlit mračna okolo vás a zajistit v životě to opravdu důležité.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.