Velká věštba na duben pro Býky: Začátek měsíce bude náročný, pak ale přijde odměna

BÝK: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Býky ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jak a kdy jim může přinést štěstí pavouk? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Smrti, která ukazuje přerod, transformaci. Něco končí a něco nového začíná. Budete se zbavovat všeho starého, všeho, co nepotřebujete, co už nefunguje, abyste uvolnili místo tomu novému.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují poněkud náročnější začátek měsíce. Dejte si pozor především na své zdraví, pokud byste někde prostydli, mělo by to delší následky, než byste si mysleli. V práci vám nikdo nepomůže, budete vše muset udělat sami za sebe. Koncem první dekády vám může přijít pozvánka od někoho, s kým je vám dobře.

Druhá dekáda slibuje lásku. Budete mít štěstí na mladší lidi nejen věkem, ale i duchem. Čekají vás nějaké výdaje, ale jde vám to do radosti. Je možné, že se přihlásíte na nějaký zajímavý kurz nebo seminář, který bude důležitý pro vaši budoucnost.

Ve třetí dekádě se můžete potkat s někým, koho jste dlouhou dobu neviděli. Čeká vás překvapení, láska a vůbec krásný konec měsíce.

Kouzlo pro Býky

Když potkáte pavoučka, tak vězte, že nese úspěch nejen v lásce, ale i v jiných důležitých oblastech. Když uvidíte, jak přede pavučinu, tak se připravte na intriky, které mohou být namířené proti vám. Kdy vám však pavouček přinese štěstí? To si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.