Astročlánky

26. března 2022 05:33

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Lvy: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Lvy ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází krásná karta Eso pohárů. Aura celého měsíce bude podle ní velmi krásná a duben vám přinese novou inspiraci i nové lásky. Přes to všechno vás ale tato karta nabádá, abyste se jednou nohou stále drželi na zemi.

Co říkají mariášové karty?

Hlídejte si v dubnu informace, které dostanete od mladších lidí a z neověřených zdrojů.  Nějaká dezinformace se vás bude snažit dostat a pokud byste jí uvěřili, mohli byste na to v budoucnosti doplatit. Dařit by se vám mohlo na poli lásky a citů a bude vám to dávat hodně energie. Pravděpodobně také poznáte ve svém okolí člověka, který vás bude fascinovat. Nemusí to být jen na poli lásky, může to být osoba, která má charisma a vám bude v její přítomnosti velmi dobře.

Tip kartářky na duben: Chcete-li přivolat lásku, zkuste jedno z kouzel bílé magie. Vezměte si červenou nebo růžovou svíci, doprostřed vyryjte srdíčko a nechte ji zhruba do poloviny, až k srdíčku vyhořet. Pak ji sfoukněte a myslete na to, že do svého života přivoláváte ideálního partnera, aby si vás našel. Stejně tak, jako bude ze svíčky stoupat dým, půjde k bohyni lásky vaše přání. A kdybyste chtěli přivolat peníze, vezměte si žlutou svíčku, pokud budete čarovat v neděli, nebo zelenou svíčku, pokud budete čarovat ve čtvrtek, nakreslete doprostřed nějaký symbol pro peníze a postupujte stejně, jen si místo lásky přejte hojnost s tím, aby to bylo pro dobro všech.

Vaše runa na duben: Hagalaz

Hagalaz je matka run, která vám dává určité zkoušky, které vás nemají zničit, ale naopak vás posílit a vykrystalizovat vaši vnitřní sílu, vaše odhodlání nepoddávat se věcem. Pravděpodobně tento měsíc přijdete na něco, co jste opomíjeli nebo co vás brzdilo, a vy máte nyní šanci to změnit.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.