Velká věštba na duben pro Lvy: Těšit se můžete na cestování i novou lásku

LEV: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Lvy ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A co vám napovídá dotěrná moucha? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Umírněnosti, která říká, že budete potřebovat pojit protiklady. Budete muset být velkými diplomaty, což pro vás bude velmi dobrá lekce.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty na začátek měsíce předpovídají výdaje, které jsou spíše investice do vašeho zaměstnání, osobního rozvoje nebo do něčeho, co by se vám v budoucnu mělo vyplatit. Čekají vás různá jednání, která pro vás budou velmi úspěšná na všech frontách. Těšit se můžete i na lásku.

Ve druhé dekádě vás čeká plánování nějaké cesty nebo samotné cestování. Bude to cesta, kterou podniknete s někým, s kým vám bude dobře a načerpáte spoustu sil a energie.

Ve třetí dekádě vás může překvapit nějaká menší mrzutost. Může to být buď na poli úředním, nebo v oblasti zdraví. Může se také ozvat někdo, kdo bude potřebovat vaši pomoc, což zvládnete moc pěkně a budete z toho mít moc dobrý pocit a přijde i nějaká odměna.

Kouzlo pro Lvy

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben moucha. Moucha, která na vás bude neustále dorážet, je symbolem odvahy a říká, že se máte zvednout a nebát se jít za svými sny. Co říká vážka, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.