Astročlánky

27. března 2022 05:53

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Panny: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Panny ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Desítka mečů, která nepatří k úplně příznivým kartám. Ukazuje deset mečů, které umí bodat a dávat určité strachy. A vy budete mít celý měsíc na to, abyste našli, co vás zneklidňuje, a abyste to dokázali změnit a negativní energii proměnili v něco užitečného.

Co říkají mariášové karty?

Nějaké strachy se mohou objevit hned během první dubnové dekády. Pravděpodobně půjde o věci spojené s vašimi jistotami. Můžete řešit nějaké kontroly na silnici nebo technické prohlídky, mohlo by se jednat i o věci spojené s vaším zaměstnáním. Naštěstí budete mít přátele, o které se můžete opřít.

Od druhé dekády už bude vše příznivější a vy si oddechnete. Každopádně budete mít hodně práce a věcí k vyřizování. A teprve po práci se budete moci věnovat někomu blízkému a užívat si příjemnější věci.

Tip kartářky na duben: Naši předci bojovali proti různým strachům pomocí kopřiv. Udělali z nich svazek a pověsili ho nad vchodové dveře, aby je kopřivy chránily před nezvanými hosty.

Vaše runa na duben: Inguz

Inguz představuje ochranu shůry, pomáhá chránit před vším zlem světa a lidmi zlé vůle, a také odhaluje dřímající vlohy. Možná tedy v dubnu budete mít nápady, které mají šanci na realizaci a z dlouhodobého hlediska budou velmi šťastné.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.