Astročlánky

28. března 2022 05:49

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Váhy: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Váhy ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Páže holí. Tato karta předpovídá, že se budete učit nové věci a pravděpodobně budete také poznávat, jaké to je být svobodný ve vztazích a svobodu dávat. Když budete někoho držet příliš velkou silou, stejně vám může utéct. Vyplatí se vám tedy nechat vše jen tak volně plynout.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem dubna zaberete hlavně po finanční stránce, protože si budete chtít něco pořídit a budete na to potřebovat peníze, které se vám podaří vydělat. Budete se také učit nové věci, které do budoucna skvěle zúročíte.

Během druhé dekády čeká zadané i nezadané flirtování, přijdou zajímavé návrhy a nabídky. Menší mrzutost může přinést jen nějaká žárlivost. Dávejte si pozor hlavně na různé slovní války.

Nejlepší by mohla být třetí dubnová dekáda. V práci by si někdo mohl všimnout vašeho úsilí a mohla by přijít i pochvala. A stejně tak by tomu mělo být i doma.

Tip kartářky na duben: Pokud chcete z domova vyhnat staré energie, myslete při důkladném úklidu na to, že všechny odcházejí spolu se starým nepořádkem. A když si budete chtít domů přinést energii lásky, zajistí vám to červené tulipány. Energii financí vám přinesou žluté tulipány a budete-li chtít doma zdravou atmosféru, náladu a energii, dejte si do vázy jakékoli zelené proutí.

Vaše runa na duben: Wunjo

Wunjo představuje přátelství a čistou radost, když ji můžete sdílet s ostatními lidmi. Formou talismanu umí tmelit lidi tak, aby táhli za jeden provaz.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.