Velká věštba na leden pro Berany: Máte šanci získat peníze i lásku

BERAN: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Berany v prvním měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim může přinést peníze? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Desítka disků, to je nádherná karta. Máte šanci získat peníze a může jich být dost, akorát se o ně budete muset přičinit, nic totiž nepadá samo do klína. Ale budete mít skvělé možnosti, jak k penězům přijít, tak je nepropásněte.

Co říkají mariášové karty?

Pokud jste si s něčím dělali ohromné starosti, tak v lednu zjistíte, že to není nepřekonatelné. Začátkem ledna vás čeká nějaké překvapení, které se týká mladších lidí nebo dětí, může s tím souviset i nějaký výdej, investice, ale bude to pro vaše štěstí.

Ve druhé dekádě budete více pracovat, plánovat a řídit. Přijdete také na něco zajímavého, co bude sice náročnější prosadit, ale vy si tu cestu najdete a dokážete to navzdory složitým okolnostem dotáhnout do zdárného konce.

Nejvíc spokojeni budete koncem ledna, kdy vám vychází samé krásné karty, budete mít nějaké výdaje, které jsou však pro vás a pro vaše štěstí. Objevit se může láska, budete se moci chvíli konečně rozmazlovat a odpočívat duševně.

Kouzlo pro přivolání peněz

Abyste měli dostatek peněz, můžete si udělat kouzelný rituál. Stačí, když vezmete nějaké lesklé mince, které si umyjte a dejte si jich pár do vany, když se budete koupat, ideálně to stihněte do Tří králů. Po koupeli mince vysušte a dejte je do kapsy oděvu, který nosíte nejčastěji. Občas si s nimi zacinkejte. Potom vám budou přitahovat ještě větší a větší peníze.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.