Velká věštba na leden pro Lvy: Pozor na úrazy, více se chraňte

LEV: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Lvy v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází Čtyřka pohárů, která říká, že byste si měli chránit své hranice, co si k vám kdo dovolí a co vy si dovolíte k někomu. Bylo by dobré, abyste si od druhých lidí příliš neslibovali. Spoléhejte spíše na sebe a hlídejte si, abyste někoho neranili slovem.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude velmi hektický, budete se snažit dohnat resty, jen dávejte pozor na silnicích, tam se spěch nevyplatí. Konec první dekády vypadá velmi pěkně, budete mezi lidmi, které máte rádi.

Ve druhé dekádě se mohou věci trošku táhnout a oddalovat, zvláště pak v oblasti citové, což ve vás může vyvolat zklamání. Ale vězte, že vše má svůj důvod a vy časem přijdete na to, proč se to tak dělo.

Ve třetí dekádě se něco nového naučíte a také odkryjete nějaké tajemství. Dejte si však pozor, aby si někdo nevyložil nějaký váš vtípek a legrácku jinak, než jste chtěli. Buďte opatrní na různé úrazy. Více se chraňte.

Talisman pro štěstí - Anch

Anch je jeden z nejstarších egyptských symbolů. Jako amulet chrání před strachem a před vším, čeho se bojíte, odhání zlo a chrání život a plodnost. Anch měl také odemykat brány mezi světy. Pracuje se s ním tak, že do oka Anche vložíte to, co chcete pustit pryč. Představte si svůj strach v oku Anche a pusťte ho do země. A pokud chcete, aby se něco naopak splnilo, představte si v oku právě to.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.