Horoskopy

23. prosince 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na leden pro Raky: Přijde k vám nějaká nabídka, neodmítejte ji

RAK: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Raky v prvním měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký talisman jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází Rytíř disků a Král pohárů. Rytíř disků pro vás znamená, že se budete hodně učit a vstřebávat nové informace a budete také vymýšlet, jak sami sobě pomoci. A Král pohárů slibuje člověka, který vás podpoří. Pro nezadané je to příslib seznámení, pro zadané to ukazuje na zlepšení partnerského vztahu.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují pěkný začátek měsíce, kdy k vám přijde spousta inspirace, nových informací a radosti. Pokud máte před sebou nějaké zkoušky, tak je všechny dobře zvládnete. Pokud se chcete pustit do něčeho nového, tak to určitě udělejte, v budoucnu se vám to bude hodit.

Ve druhé dekádě budete velmi spokojení v citové oblasti, budete mít starost se staršími lidmi ve vašem okolí, ale bude to taková ta dobrá starost. Odměnou za ni vám bude dobrý pocit.

Třetí dekáda je o cestování, budete se pohybovat v kruhu lidí, které máte rádi. Přijde k vám nějaká nabídka, která bude důležitá do budoucna. A stejně tak důležitý pro vás bude také někdo, koho v tomto měsíci poznáte.

Talisman pro štěstí - mala

Mala je růženec, vyrábí se z různých materiálů a má mít 108 korálků. Když si vezmete malu a sto osmkrát si odříkáte nějakou pozitivní mantru, kterou chcete do svého života přitáhnout, třeba jsem spokojená, zdravá, šťastná a milovaná, hned uvidíte, co se ve vašem životě začne dít.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.