Velká věštba na leden pro Ryby: Řešit budete smlouvy, pozor si dejte na výdaje

RYBY: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Ryby v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Velekněze, který je o povinnostech, o tom brát věci tak, jak jsou, jak přichází a nic nevymýšlet. Je to karta o zdraví, řádu a učení. Velekněz nic nedává zadarmo, ale nese s sebou velké morální uspokojení. Měli byste si uvědomit, že některé věci prostě nelze obejít a musí se udělat podle pravidel a správně.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že se pozvolna, ale jistě budete prokousávat vším, co jste si naplánovali a věci vám půjdou dobře. V první dekádě vás čekají výdaje, které budou spojené s cestováním.

Druhá dekáda bude v rytmu mladších lidí nebo dětí kolem vás. Vše se bude točit kolem nich. Řešit budete také pracovní záležitosti, smlouvy, které je potřeba si přenastavit. Vše ale zvládnete velmi dobře.

Ve třetí dekádě přichází opět výdaje, pozor si dejte na pokuty, ale ostatní výdaje jdou do štěstí. Vcelku pro vás může být leden poklidným měsícem.

Talisman štěstí pro Ryby - delfín

Delfín je strážcem dechu a zdravého sebevědomí. Vládne snům a pojí se také s rovnováhou životních rytmů i rytmů přírody. Je symbolem dobré nálady a štěstí a určitě ho přinese i vám.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.