Velká věštba na leden pro Štíry: Dostihne vás minulost, dejte si pozor na úrazy

ŠTÍR: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Štíry v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Císařovny. Budete doslova ve svém živlu, budete řídit rodinu, ženy se budou cítit velmi přitažlivě. Budou vám vycházet věci, které potřebujete. Pro všechny bez rozdílu je karta Císařovny výzva, která říká, abyste byli odvážní a věřili si.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že leden bude jako na houpačce. Začátkem měsíce vás přepadnou starosti ohledně mladších lidí, možná dětí nebo kolegů v práci, ukazuje se nějaká nerozvážnost, u které se budete snažit, aby neudělala velké škody.

Ve druhé dekádě váš čeká cestování a přijdou k vám dobré zprávy od lidí, buď ze zahraničí, nebo od těch, které jste dlouho neviděli. Objevit se může také někdo z vaší minulosti, někdo, kdo má potíže a vám kdysi ublížil, ale vy i přesto budete přemýšlet, jak by se mu dalo pomoci. Více péče budou potřebovat také starší lidé kolem vás. Dejte si pozor na úrazy.

Ve třetí dekádě zvládnete skvěle zkoušky i uzavírání účetních a bankovních záležitostí. A těšit se můžete také na lásku.

Talisman štěstí pro Štíry - Keltský kříž

Keltský kříž vznikl spojením křesťanského a keltského symbolu a je obtočený kruhem, který připomíná slunce. Umí chránit zdraví, víru v sebe a odvahu. Jako amulet dokáže chránit na cestách a také urovnává spory.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.