Velká věštba na leden pro Váhy: Máte šanci přijít k větším penězům

VÁHY: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Váhy v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Krále holí, který se někdy rád hádá, ale je to také karta plná síly. V lednu se rozhodně nudit nebudete, čeká vás učení i cestování. Král holí má spoustu energie, a kdybyste náhodou někde potkali nějakého šviháka, který je velmi galantní a má takovou tu sametovou rukavičku, tak vězte, že pod ní schovává silnou železnou pěst.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkný začátek měsíce, to, čeho jste se báli, nakonec dopadne velmi dobře. Dokončíte zkoušky i pracovní resty bez většího úsilí. Někdo vám také nabídne svou pomoc. Je tu nějaká malá mrzutost, ale s tou si snadno poradíte.

Leden pro vás může být šancí přijít k větším penězům. Zkuste si vsadit nebo si dejte objednávku "nahoru". Některé věci nepůjdou tak rychle, jak byste si představovali, v oblasti citů můžete být poněkud rozladěni, protože někdo nemusí postupovat podle toho, jak byste si to představovali a jak byste to chtěli. Připravte se na to, že koncem měsíce vám to může ve vztazích trochu váznout, ale je to jen dočasný výkyv, potom se vše vrátí zpět do normálu.

Talisman štěstí pro Váhy - Ganéša

Pokud chcete, aby se vám dařilo, obstarejte si talisman Ganéši. Ty, kteří ho nosí, chrání před nouzí, přináší bohatství, štěstí a úspěch. Je nazýván i králem tance a chrání před protivenstvím.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.