Velká věštba na leden pro Vodnáře: Potřebujete se nadechnout a být chvíli sami

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Vodnáře v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Oběšence, která vám možná chce říct, abyste se na chvíli zastavili, mysleli jen na sebe, na to, že se potřebujete nadechnout a mít chvíli čas jen sami pro sebe. Díváte se příliš kolem a necháváte se pohltit něčím, co stejně nemůžete změnit ani ovlivnit, a zbytečně vám to bere energii a sílu. Když si tohle uvědomíte, tak přijdete na to, že někdy je člověku dobře jen ve vlastní společnosti a že samota někdy není od věci.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku poklidný a pěkný měsíc. Pouze v polovině ledna vám mohou trochu drhnout projekty a plány. Později zjistíte, proč se to tak dělo, že se všechno dělo tak, jak se mělo dít. Můžete také čelit nějakým lidem, kteří by vám mohli dělat naschvály, ale snažte se nereagovat a nemrhat zbytečně energií. Bezpečně a dobře se budete cítit doma mezi svými blízkými.

Ve třetí dekádě nepřízeň a mrzutosti odchází a přichází zasloužené štěstí, pocit satisfakce a možná je i nějaká výhra.

Talisman štěstí pro Vodnáře - červený korál

Červený korál lidé nosili po staletí jako spolehlivou ochranu. Třeba v Itálii věřili, že chrání proti uhranutí a čarodějnicím. Má zahánět noční můry a hádky. V Číně věřili, že chrání i před šílenstvím. Pro vás nese pocit jistoty a může vám pomoci proti tomu, aby se nad vámi někdo povyšoval.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.