Velká věštba na listopad pro Štíry: Vstoupíte do zcela nové životní etapy

ŠTÍR: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Štíry v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vás ochrání před pomluvami? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Trojka disků, která ukazuje práci a také požehnání a radost, kterou člověk může při této činnosti prožívat.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet budete v listopadu regenerovat, přichází k vám nové energie a zdá se, že vstupujete do zcela nové etapy. Budete řešit pracovní záležitosti, najdete nějaké lepší řešení něčeho, co vám dlouhou dobu vrtalo hlavou. Přijde k vám nějaký skvělý nápad a vše se postupně poskládá samo dohromady. Zkrátka vám vane příznivý vítr, na který jste čekali.

Druhá dekáda se ponese v pracovním duchu, kdy se budete snažit dotáhnout do konce různé věci. Čeká vás investice, která bude souviset s cestováním.

Koncem měsíce může přijít nějaká menší mrzutost s mladším kolegou ohledně práce a odměn. Bylo by dobré, abyste to brali jako trénink diplomacie. V soukromém životě může přijít pozvánka na nějakou oslavu, rande nebo výlet a kvůli tomu můžete zapomenout na něco důležitého v práci, tak dejte pozor, ať to potom někdo nepoužije proti vám.

Rituál pro Štíry na listopad

V listopadu budete potřebovat možná trochu chránit před nepřejícnými lidmi, tak si ve vykuřovací misce zapalte routu, která dokáže ochránit před pomluvami a neutralizovat jejich dopady.

Listopadový výklad karet pro znamení Štíra od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)