Astročlánky

25. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Váhy: Čekají vás sice výdaje, ale také štěstí v práci

VÁHY: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Váhy ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A kdo vám pomůže zbavit se pochybností? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Šestka disků. Znamená to, že budete samaritány těch druhých, budete mít hodně povinností a budete mít pocit, že jste neustále v koloběhu a stereotypu. Ale na druhou stranu je to požehnané období, nemělo by vám nic chybět. Všechno byste si měli řídit pozvolna, v klidu a jistě.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že budete zpočátku řešit nějaké zdravotní a úřední věci. Ale všechno dopadne dobře, máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vám přijdou na pomoc v pravou chvíli dobrou radou nebo svou společností.

V polovině měsíce vás čeká štěstí v pracovní oblasti, pomůže vám v tom nějaká žena, která vás posune o mílový krok dopředu. Vánoce máte spojené s výdaji, ale vy si je dokážete dobře rozložit a vše zvládnete. Konec měsíce už bude o radosti a pocitu dobře vykonané práce.

Kouzlo pro Váhy na prosinec

Pokud se budete cítit osamělí, můžete si na pomoc zavolat svého anděla, tím vaším je Uriel, který má prý nejpronikavější oči. Může být andělem odplaty, ale také průvodcem a andělem pokání. Pomůže vám před nepřáteli, závistivci a před lidmi, kteří vám berou klid. Je jedním ze sedmi nejmocnějších andělů. Je to anděl přítomného okamžiku, vyzrálosti a moudrosti a pomůže vám pochopit vlastní emoce. Když máte nějaké problémy, tak si můžete vizualizovat kruh červeného ohně a všechny problémy v něm spálit.

Přivolat ho můžete tak, že poprosíte, aby přišel do vašeho života a svým světlem posvítil na vaši duši, aby osvětlil každý váš krok, aby vám pomohl zbavit se pochybností, abyste se dokázali povznést nad různé nástrahy, bloky a omezení.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)