Astročlánky

29. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Vodnáře: Čeká vás měsíc plný cestování a přátelských setkání

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Vodnáře ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A koho zavolat na pomoc, když chcete najít lásku? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází karta Luny, která je o intuici. Možná ještě nemáte všechny informace, které byste chtěli mít, možná chcete něco rozklíčovat, můžete nad něčím přemýšlet a právě tato karta vám připomíná, že nemáte spěchat, informace k vám přijdou, až to nebudete čekat a nemá smysl dělat nic naslepo.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují měsíc plný cestování, přátelského setkávání, učení nových věcí, kdy budete řešit i nějaké nové příjmy. Na přetřes přijde i změna zaměstnání. Přichází k vám radost, zajímavá výhra a karty ukazují, že se může stát, že někdo, kdo vám dlouhou dobu zatápěl, dostane za vyučenou. Na Vánoce vás čeká malé nedorozumění, ale pak by všechno mělo být pěkné, měli byste být pod ochranou vy i vaši blízcí.

Kouzlo pro Vodnáře na prosinec

Kdybyste měli pocit, že věci nejdou tak, jak byste chtěli, můžete si na pomoc zavolat svého anděla, kterým je Jeliel. Ten učí, jak jít za svými city. A když se vám nedaří lásku najít, tak právě on vám ji postaví do cesty. Pomůže vám být ve správnou chvíli na správném místě. Jeliel je také strážce manželské věrnosti, pokud máte nějaké pokušení, připomene vám, že je čas se vrátit domů. Umí také pomáhat ukončovat konflikty, a pokud vás čeká třeba soudní jednání, tak vám také pomůže, ale pouze tehdy, pokud máte pravdu. Napomáhá k usmíření po hádkách.

Jak ho přivolat? Nejlépe během dne, protože je andělem světla. Zapalte zlatou svíci, protože vládne ohni, a ideální by bylo otočit se směrem k východu a dát si ruce na solar plexus. Potom vyslovte svou prosbu, ať láska vejde do vašeho života a její světlo vyžene všechno zlé a temné.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)